eltűnt a navigation menü

Sziasztok, elnézést kérek hogy ujoncként témát nyitok, ráadásul a problémát se biztos hogy jol tudom megfogalmazni.

Szóval segitettem egy wp oldal beallitasabn Avada sablonnal pár hónappal ezelt. Minden remekül mdödött, majd ma kaptam az infot, hogy “virusos” lett. Hát persze az hulyeseg volt, valojában az van, hogy nem jeleníti meg rendesen az oldalakat ha ez a fizet sablon az aktív.

Konkértabban: felül megjelenik a site neve és egysoros leírása. Utána az adott Oldal tartalma. És egy footer h köszönjük h wordpresst használsz.



Nem jelenik meg a felsmenü. (widgetet, sidebart nem használtunk) Nekem ugy tik, hogy semmilyen Page beallitasra nem reagál ami a Sablonhoz tartozik. Ezzel az Avada sablonnal van Theme Options, be lehet állítani a headert, backgroundot, színeket, mindent. Semmire nem reagál, mindig ugyanaz.



Amiket probalgattam:

  • Menü megjelenési helyek, uj menu letrehozasa, kapcsolása
  • htaccess filet töröltem, egy alapot tettem fel
  • mindenféle beállítást a Theme optionsban próbálta.



    Soha, sehol semmi, a felsmenü sehogysem jelenik meg, egyszern semmi változás sehol bármilyen modositasra. Mintha teljesen ignorálná a sablont.



    Mésik, default - twenty sablonokkal “jó”, annyiban, hogy ott látszódnak a változások, megjelenik a felsmenü, widgetek ha akarok.



    Nekem ugy tunik h a wordpress frissult 4.1-re és amikor csinaltuk akkor még régebbi volt. Nem tudom ki frissitette.

    Az is baj a fizet sablont eredeti filejai jelenleg nem elérhet számomra, illetve az Avada supportra sem tudok írni. A sablonnak van egy ujabb verzioja ugytunik.



    Elnézést ezért a szövegtengerért. Szerintem valamelyik sablon file megvaltozhatott, azert nem olvassa be a menüket, semmit. Nem tudom. Ha tudan valaki valami iránymutatást adni mi okozhatta ezt, mi lehetne az esetleges megoldás nagyon megköszönném.

Jól értem, hogy egy fizetős sablon van fent, de fizetés nélkül?

Linket tudsz adni? (privát üzenetben kérlek, hátha tényleg vírusos, más ne kattintson.)