Eltűnt a görgetősáv

Tegnap este addig bütyköltem, amíg eltűnt az oldalsó görgetáv. Nem tudom visszaidézni, mi lehet az oka. Van valakinek ötlete? Köszönöm.

Desktop Win 7, legfrissebb Chrome, amit használok, ellenben ha megnyitom IE 11-ben, görgetni ott sem tudok, csak szövegkijelöléssel működik…ipaden viszont megy rendbenwww.filmtekercs.hu

Nálam FF, Chrome, Opera és Safari hozza az oldalgörgetősávot a honlapodon.

Win7, legújabb verziókból: IE (11), Chrome

A görgetősáv megvan és teszi a dolgát.

Bocsánat, nem szóltam, de más úton megoldódott. Ideírom a megoldást:"A főoldali slider alatt van egy adverticum-zone elem. Ez injektált be egy különálló HTML dokumentumot, ami tartalmazott olyan CSS szabályt, ami miatt ez a jelenség volt.


Bementem az admin felületre és a hibát az AdRotate által kezelt hirdetéseknél találtam.

A két Filmhét banner (Filmhét és Filmhét Nagy) tartalma egy-egy teljes HTML dokumentumot tartalmazott, amit a plugin valószínűleg egy-az egyben beinjektál az oldalba.


Miután a kezelt hirdetések tartalmából kivettem ezeket a hibát okozó részeket, csak a #flashContent elem és tartalma maradt. Ezután tűnt fel, hogy a beágyazott flasheket is rossz helyről próbálja meg letölteni. A Médiatárban megtaláltam az SWF állományokat, a hivatkozásokat kijavítottam."