Eltűnt a főoldalam

Készítettem egy ÁSZF oldalt, megadtam neki a 6-os sorszámot, közzététel után ezzel nyit a honlapom. Ha a lomtárba teszem, akkor 404-es hiba jön. Néztem a Beállítások - Olvasás-ban, de ott a főoldalam van megadva statikusként, annak 1-es a sorszáma. A többit is átsorszámoztam, de csak ez a nyüves ÁSZF erőszakoskodik.

Amikor feljön az oldal (hxxt://oldalam.com/aszf), eleve így jön, szóval akkor is hiába kattintok a főoldalamra, visszakapom ezt.

Semmi más nem történt, mint új oldalként létrehoztam, a Word beillesztővel betettem a szöveget, sorszámoztam és közzétettem.

Tudtok megoldást? Előre is köszi!

Annyival egészítem ki, hogy készítettem még egy oldalt, kíváncsi voltam, hogy most az lesz a bejelentkező oldalam, de nem maradt az ASZF-es.

Rájöttem! :slight_smile:

Fent van a Redirect plugin, amit az Áruházba való ugrásra használok. Ebbe került bele az ASZF, ezért jött elő állandóan! A Groups-Modified Posts-ban volt, illetve itt volt még két módosított oldalam is.

A Redirect plugin Options-ban az URL Monitoring volt ráállítva.

Na, ezt kivégeztem :slight_smile: Akár le is lehet zárni :)))

azért még így is haszonos hátha más is belefut ebbe a hibába. :slight_smile:

[off]attól, hogy lezárják még olvasható marad :)[/off]

Látod, ha lezártuk volna, akkor a következő 2 hozzászólástól elesnénk - pedig nagy igazságot mondottak!

Tehát, most csikicsuki! :slight_smile: