Eltünt A Blogom!!!

Sziasztok!

Telepítettem pár plugint és ezután eltünt az egész blogom, semmilyen eléréssel nem tudok belépni rá, az ftp-n minden megvan, plugineket töröltem. Mi lehet a gond? Köszi!

permalink struktúrán nem változtattál? (csak azért kérdem, mert ha ezt olyan szerveren tetted, ahol nincs pl. .htaccess engedélyezve, vagy nem megy a mod_rewrite, akkor az is probléma lehet!)

Nos szóval bocs, hogy nem reagáltam semmit, köszi a választ! Nem változtattam anno a permalinkeken, semmihez sem nyultam, de mivel a blogom az extrán volt, így mostanra tudom -vagyis gondolom-, hogy a mysql-t frissítették vagy ilyesmi és ezért tünt el mindenem. Üdv.

Ez azért nem semmi :slight_smile: Okéé free szolgáltató, de mondjuk, ha volt 2000 bejegyzésed és csak úgy törlik? :slight_smile:

erre mondjak, hogy szar ugy…

amugy en is jartam igy az extran, kell felejuk anyazni egy picit es megoldodik a dolog, legalabbis nalam ugy egy masfel het eltelelte utan visszallt minden

Az extrán egyszer nekem is gondot okozott már a .htaccess, szerintem ebből az irányból mindenképp érdemes körbejárni a problémát. Alapban nem biztos, hogy látszik náluk a .htaccess file.

Attól még, hogy frissítették a mysql-t nem kell, hogy eltűnjön a blogod. Max egy hibaüzenetet kapsz, hogy nem megy az adatbázis kapcsolódás.

Másrészt van már 2 éves oldalam az extrán és még egyszer sem kellett se a file-okat, se az adatbázist visszatöltenem, bár igaz, amikor a php-t frissítették, tényleg nem szóltak előre, ebből volt egy kis gondom, de azért semmi nem tűnt el akkor se…

Sziasztok!

A helyzet az, hogy a tárhelyemen több wp blogot is “üzemeltetek”, s az egyik egyik napról a másikra “eltűnt”…

Először “csak” a kommenteléshez belépve írt ki vmilyen hibaüzenetet, majd mára az egész blog eltűnt, ha rámegyek az oldalra (http://neffencs.mohikan.hu) akkor közli, hogy nincs installálva a wordpress, installáljam. Megnéztem MyphpAdminban, a commenteknél és a postmeta-knál az alábbi hibaüzenet fogad:

#1016 - Can’t open file: ‘nefiblog_comments.MYI’. (errno: 145)

A másik blognál (http://blog.mohikan.hu) ezeddig csak az egyik pluginomnál jelentkezett ez, kikapcsolása után -evidens- megszűnt.

Ez szolgáltató probléma, vagy valaki “szórakozik”?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv: Mohikan