Sziasztok!
Telepítettem pár plugint és ezután eltünt az egész blogom, semmilyen eléréssel nem tudok belépni rá, az ftp-n minden megvan, plugineket töröltem. Mi lehet a gond? Köszi!
permalink struktúrán nem változtattál? (csak azért kérdem, mert ha ezt olyan szerveren tetted, ahol nincs pl. .htaccess engedélyezve, vagy nem megy a mod_rewrite, akkor az is probléma lehet!)
Nos szóval bocs, hogy nem reagáltam semmit, köszi a választ! Nem változtattam anno a permalinkeken, semmihez sem nyultam, de mivel a blogom az extrán volt, így mostanra tudom -vagyis gondolom-, hogy a mysql-t frissítették vagy ilyesmi és ezért tünt el mindenem. Üdv.
Ez azért nem semmi
Okéé free szolgáltató, de mondjuk, ha volt 2000 bejegyzésed és csak úgy törlik? 
erre mondjak, hogy szar ugy…
amugy en is jartam igy az extran, kell felejuk anyazni egy picit es megoldodik a dolog, legalabbis nalam ugy egy masfel het eltelelte utan visszallt minden
Az extrán egyszer nekem is gondot okozott már a .htaccess, szerintem ebből az irányból mindenképp érdemes körbejárni a problémát. Alapban nem biztos, hogy látszik náluk a .htaccess file.
Attól még, hogy frissítették a mysql-t nem kell, hogy eltűnjön a blogod. Max egy hibaüzenetet kapsz, hogy nem megy az adatbázis kapcsolódás.
Másrészt van már 2 éves oldalam az extrán és még egyszer sem kellett se a file-okat, se az adatbázist visszatöltenem, bár igaz, amikor a php-t frissítették, tényleg nem szóltak előre, ebből volt egy kis gondom, de azért semmi nem tűnt el akkor se…
Sziasztok!
A helyzet az, hogy a tárhelyemen több wp blogot is “üzemeltetek”, s az egyik egyik napról a másikra “eltűnt”…
Először “csak” a kommenteléshez belépve írt ki vmilyen hibaüzenetet, majd mára az egész blog eltűnt, ha rámegyek az oldalra (http://neffencs.mohikan.hu) akkor közli, hogy nincs installálva a wordpress, installáljam. Megnéztem MyphpAdminban, a commenteknél és a postmeta-knál az alábbi hibaüzenet fogad:
#1016 - Can’t open file: ‘nefiblog_comments.MYI’. (errno: 145)
A másik blognál (http://blog.mohikan.hu) ezeddig csak az egyik pluginomnál jelentkezett ez, kikapcsolása után -evidens- megszűnt.
Ez szolgáltató probléma, vagy valaki “szórakozik”?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv: Mohikan