Kedves Hozzáértők!
Készítek egy honlapot ( www.egeszsegosvenye.hu ) Egészen jól haladtam vele.
Azt állítottam be, hogy a főoldalon a legutóbbi bejegyzések jelenjenek meg.
2 bejegyzésnél látható a “tovább” gomb ( bocs, amatőr vagyok, nem tudom, mi a szakmai neve) a harmadiknál nem. Pedig teljesen ugyanúgy csináltam mindent mind a háromnál.
Kitöröltem a bejegyzést, aminél nem jelent meg felirat, mivel nem jöttem rá, mi a hiba, írtam helyette egy másikat. Egy napig jó volt, azaz látszott a tovább gomb, aztán megint eltűnt.
Egyáltalán sehol semmit nem változtattam. Új oldalakat vittem fel, de ezek szerintem nem lehetnek kapcsolatban ezzel. Nem értem a helyzetet.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy mit csináljak?
Köszönöm!
Nem, nem kell tennem semmit, a sablon önállóan csinálja
Ezért furcsa a dolog. Megírom a bejegyzést, kiteszi a főoldalra.
Az is elképzelhető, hogy a sablon megoldás szerint, meghatározott szó(karakter)szám után teszi ki a “tovább”-ot. Próbáld ki valami Lorem szöveggel.
Ezt sem hinném, ( de megpróbálom majd a blabala változatot) , mert ha ránézel a honlapra, jól látható, hogy nem egyforma a szövegek hosszúsága, amit kirak.
Picit látszik egyébként a “Készüljön velünk a karácsonyra” című bejegyzésnél is a tovább gomb teteje, vagy alja. Keskeny kis rózsaszín csík megjelenik.
Egy ismerősöm azt mondta, telefonon teljesen jó mind a háromnál.
Csináltam egy új bejegyzést, most annál jó. De a múltkor is ez történt, hogy fél napig látszott, aztán meg eltűnt. Na, kíváncsi vagyok.
Lehet a PC-s megjelenésbe elcsúszik, mert sok a szó és lefelé tolódik, bár miért csak napokkal később, az jó kérdés.
Végül megoldódott. A szerkesztésben a “mit lássunk” résznél kellett bejelölni a “kivonat”-ot.