Eltünik a formázás

Wp 2.5.1Bejegyzés írásakor, ha formázást adok meg (b, strong, stb), a publikált bejegyzésben már nem jeleníti meg.Ha újra szerkesztem, megint látom a szerkesztés nézetben, hogy a formázás bizony ott van…Van ötletetek mi okozhatja?

extra…

Dehogy extra… HOSTGATORAz extrán éppen, hogy működik… igaz ott 2.1.3 verzió van fent.Van elég sok blogom, ami itt a profilomban van az csak egy:)

Ha megadnád melyik blogról van szó nekünk is könyebb lenne a dolog. :wink:Egyébként megy az extrán a 2.6.

Szervus Kedves Madplus !Ahogyan az öreg Descartes mondotta volt: “Egyszerűtől a bonyolultig…” Én meg csak az egyszerű dolgokhoz (sem) értek:Velem akkor fordult elő hasonló, amikor valahonnan bemásoltam valamilyen szöveget, aztán formázgattam. Minden remeknek mutatkozott, azán szóltak, hogy csak a cím jelenik meg, meg más bejegyzés meg nem.Szóval, nem-e lehet-e, hogy valami mást is szerkesztettél-e ? :slight_smile:

(És ott vigyorog a visual nézetben egy csomó, baromarcú, MS kód…)Aztán meg olyan egyszerű eset is előfordult, hogy kijelöltem a makranckodós egész bejegyzést (HTML-nézetben) a Ctrl-C-vel, kitöröltem, újból beléptem, aztán jól Ctrl-V-ztem. (Pardon :rolleyes: )

Jaja Istenem, hogy én menny ideig nem tudtam, hogy mi a fenék azok a kódok. :slight_smile: Aztán rájöttem idővel, hogy az MS miatt vannak. Hát az ideg vert már. Aztán rájjöttem, ha úgy illesztem be hogy beillesztés “egyszerű szövegként” akkor meghagyhatom a sortöréseim, és formázhatom kedvemre a bejegyzést, de addig, egyszer-kétszer leizzadtam. :smiley:

A Tubevideok.com oldalról van szó, nem tudom mennyiben könnyebb ennek ismeretében.Igazából írok kb. 20 blogot párhuzamosan, ha mindig mindet frissíteném ha megjelenik egy új wp verzió már megőszültem volna. A 2.1.3 -at pl. szándékosan tartom meg 2.1.3 -nak, de az már egy másik topic témája lehetne.Nincs szó MS formázásról, stong, em, b, stb. tagekről van szó, akár vizuálisan, akár html nézetben szerkesztem mindaddig látszik amíg a bejegyzés szerkesztésénél vagyok, a publikált bejegyzésnél viszont a formázások eltűnnek. Vagyis nem látszanak, mert ha visszalépek szerkesztés nézetbe újra látom, hogy ott vannak…

Ami még eszembe jutott az egyszerűek közül:Kikapcsolni a Beállításoknál a javítás funkciót (a WP automatikusan javítja a rossz, vagy számára nem értelmezhető HTML kódokat)Ahogy Moshu írta egyszer valahol: annak ellenére, hogy HTML nézetben vagy, nem biztos, hogy kikapcsolódott a visual-szörnyeteg. Felhasználónál kikapcsolni a visual-t, aztán visszamenni.Minden bejegyzésnél csinálja ? Nem lehet, hogy csak egy idő óta műveli ? (Az én példám az volt, hogy kb. 2 héttel előbb tettem egy kevert beemelést, azaz valahonnan másoltam is, meg írtam még hozzá. A FF-on tök jó volt, az IE-n meg megállt az élet. Az IE hibájából (amit még megjelenített) jöttem rá, hogy mennyi idővel előbb történhetett a gixer. Végigjavítottam. 2 kombinált bejegyzés okozta a furcsa bajt.)

Tehát, lehet, hogy nem is az a hibás, aminél éppen megakadtál, hanem valami korábbi izé… :frowning:

Javítás funkció kikapcsolva, a szövegszerkesztő használata a profilban kikapcsolva. Ezeket már magamtól megpróbáltam, mielőtt írtam ide.Minden bejegyzésnél ilyen, pár hete telepítettem fel, azóta ilyen.Most megjátszok egy 2.6 frissítést, aztán majd meglátjuk.

Megoldódni látszik a relytéj.Frissítetetm a wp-t 2.6 -ra.(nem tudom kinek van a tárhelyén fantastico támogatás, nagyon jó dolog, mindenkinek ajánlom - a frissítés annyi volt, hogy rákattintottam frissítés, 10 másodperc alatt kész volt, utána a configba át kellett írni a nyelvet vissza magyarra és feltölteni az új nyelvi file-t. Kb. annyi időbe telt a frissítés mint amíg ide ezt a szöveget leírtam. Mindeközben az előző verziót elmentette, ha esetleg valami balul ütne ki.)A formázások viszont maradtak… azaz továbbra sem voltak a főoldalon és a kategória oldalakon.Észrevettem viszont, hogy a postokban vannak formázások.Végülis arra jutottam, hogy amiatt nincsenek az index oldalon és a kategoria oldalakon, mert az általam használt theme excerpt -el hívja meg a tartalmat és szerintem emiatt nincs formázás a főoldalon.Nem tudom mivel lehetne helyettesíteni, ezügyben még futnom kell néhány kört, vagy ha valakinek van ötlete azt hálásan fogadom.

Nekem is hasonló gondom van. Szerkesztem az alábbi oldalt és állandóan plusz formázást rak be, vagy eltűnnek formázások és persze nem a jó irányba alakul. Kezdő vagyok, de ennek ellenére is sok, hogy már tegnap délelőtt óta építem ezt az egyetlen aloldalt.Ha megnézitek az also formot, akkor ott vannak szavak, amelyek vagy strong tagot kaptak … persze nem én tettem bele. Az űrlapmezők is messze vannak egymástól, ami nem esztétikus. Próbáltam a sormagasságot állítani, de semmi eredmény és persze az egyetlen eredmény az, hogy oda tesz vmi xa…rsáágot, ami nem kell.Az auto hibajavító ki van kapcsolva és ma átálltam a TinyMce advanced-re is. Elegem van egyébként, némi közelgő férfias sírógörccsel.http://www.ingatlaninfo.co.cc/?page_id=135

szerintem a css van elkurva:#contentwrap table { font-size: 1.2em;}amugymeg ha hasznalnal firebugot akkor rajottel volna, hogy semmilyen extra tagot nem pakol oda semmi… (en legalabbis nem latom)ja es tablazat? mi ez? 90es evek?