Eltérő megjelenés az oldalakon

Sziasztok, ismét akadt egy problémám, de bízom benne hogy ez már az utolsó gondjaim egyike :slight_smile: Szóval most ott ragadtam el, hogy az egyik oldalamnak (vagy akár az összesnek) más megjelenést szeretnék, mint amit a stíluslapon be lehet állítani az egész blogra egységesen. Konkrétan nekem az oldalakon nem kellene, hogy legyen a képek mellett térköz. Megnéztem a page.php -t, de ott nem találkoztam ilyen beállításokkal, a style.css -ben pedig ha átállítom az értékeket, akkor az egységesen változik a bejegyzéseknél és az oldalaknál egyaránt. Hogy lehetne megoldani tehát, hogy akár csak egynél (nekem talán ez lenne a legjobb), akár az összes oldalnál, de más beállítások legyenek, mint a bejegyzéseknél?

link?amugy meg egesz pontosan meg kell hatarozni css-ben hogy mit valtoztatsz

pl.post img { } - ez csak a bejegyzesbeli kepek parametereit modositja, mar ha ilyesmi classod van html-ben…

nezgettem az oldalad, gondolom arrol van szo amugy


a page es a post forraskodilag nem kulonul el nalad


ha annyit csinalsz, hogy a post_content class helyett mondjuk page_content-et irsz a page.php-ba akkor a css-nel kopizod ezt a reszt atirod a meghatarozast (post helyett page legyen ugye) aztan a fenti pelda alapjan csinalhatsz egy kulon .page_content img {} tagot

megjegyzem az oldaladon sok helyen latszik, hogy word szoveg van bemasolva nem megfelelo modon...

Jaj nem, másik oldalról van szó, elfelejtettem a linket. Bocsánat. A kérdésem erre a blogra vonatkozik, konkrétan erre az egy oldalra, hogy itt a kép ne essen szét.

Én a style.css -ben csak annyit változtattam meg, hogy a képek mellett eredetileg volt egy keret, ezt levettem nullára. A sor egyébként így néz ki, ha ez segít: #left img {background:#ffffff; padding:0px; margin:0px;}

azt a kepet alul egyszerubb lenne image mappel megoldani mint tablazattal…

http://www.w3schools.com/TAGS/tryit.asp?filename=tryhtml_areamap

dreamweaver-ben szepen es egyszeruen lehet image mapeket letrehozni

Értem. És akkor ezek szerint ez azt jelenti, hogy a képek körüli térközt nem is lehet levenni az oldalon, vagy pedig túl bonyolult lenne megoldani, nem? Csak mert az ugye ha már így kész van a térkép, akkor kényelmesebb megoldás lenne.