Sziasztok!
Kezdőként szeretném a segítségeteket kérni.
Twenty Thirteen sablont használok egyenlőre, a lábrészben elhelyeztem “szöveg” widget-et,
1-2 sor szöveget írtam és egy képet illesztetem be, amely bal oldalon jelent meg a widget részben, szeretném a kép mellé tenni a szöveget.
Illetve a widget háttérszín barna, az oldalam háttér színe főleg fekete lenne,
szeretném a háttérszínt beállítani feketére, vagy fehérre, vagy ami az oldalhoz igazodik.
Hogyan tudok háttérszínt állítani?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
Lajos
A widget-ben, ha szöveg widget-be teszed, akkor html kódként tudod a legkönnyebben. Ezt pedig úgy tudod megkapni, hogy csinálsz egy új oldalt/bejegyzést, elrendezed rajta amit kell, beírod amit kell, beszúrod a képet stb., majd átváltasz html nézetre. A kódot kimásolod és bemásolod a szöveg widget-be.
Az alsó rész színét a wp-content/themes/twentythirteen/style.css-e tartalmazza. Íme: 2560. sor elvileg
Fehér: #fff Fekete #000
<br />
.site-footer .sidebar-container {<br />
background-color: #220e10; <- itt kell cserelni<br />
padding: 20px 0;<br />
}<br />
További útmutatók: beírod a Google keresőbe az alábbi kifejezést: wp widget background
syska wrote:
A widget-ben, ha szöveg widget-be teszed, akkor html kódként tudod a legkönnyebben. Ezt pedig úgy tudod megkapni, hogy csinálsz egy új oldalt/bejegyzést, elrendezed rajta amit kell, beírod amit kell, beszúrod a képet stb., majd átváltasz html nézetre. A kódot kimásolod és bemásolod a szöveg widget-be.
Az alsó rész színét a wp-content/themes/twentythirteen/style.css-e tartalmazza. Íme: 2560. sor elvileg
Fehér: #fff Fekete #000
```
.site-footer .sidebar-container {
background-color: #220e10; <- itt kell cserelni
padding: 20px 0;
}
</div>
Kedves Syska!<br />
<br />
Egy szó:<br />
<br />
KÖSZÖNÖM!<br />
<br />
Lajos
Farkas Győző wrote:
További útmutatók: beírod a Google keresőbe az alábbi kifejezést: wp widget background
Ez eszembe sem jutott
hogy a saját problémámra is tudom a google-t használni.
KÖSZÖNÖM!
Lajos
Értem én a viccet…
SZÍVESEN!