Azt hittem, hogy elkészültem, de mégsem működik.
Ãtköltöztettem a gépen lévő szerverről (phpmyadmin felületén a tárhelyen lévő alap wordpresst lecseréltem a már elkészültre).
Megjelenik a honlap ha adomaint beírom akeresőbe, de ott bármire klikkelek nem működik, sőt a/wp-admin beírásával nem jelenik meg semmi
Mit csinálhattam rosszul?
Üdv.
Azt hittem, hogy elkészültem, de mégsem működik.
Ãtköltöztettem a gépen lévő szerverről (phpmyadmin felületén a tárhelyen lévő alap wordpresst lecseréltem a már elkészültre).
Megjelenik a honlap ha adomaint beírom akeresőbe, de ott bármire klikkelek nem működik, sőt a/wp-admin beírásával nem jelenik meg semmi
Mit csinálhattam rosszul?
Üdv.
Ennél azért több és precízebb infó fog kelleni, hogy tudjunk segíteni.
Pl. az oldal címét leírhatnád, és akkor rátudunk nézni, hogy mi a baj.
A szerver verziók közötti különbséget (mert valami biztosan van MySQL verzió, PHP verzió...)
Megoldódott a problémám!
Csak a phpmyadmint költöztettem át és a Wordpress könyvtárakat nem. Most azt is átmásoltam és működik.
Viszont újabb problémám adódott.
Biztos, hogy a wp-config.php is átírásra került, így az admin jelszavam is megváltozott a gépen lévő egyszerűre.
Hogyan tudom megváltoztatni a /wp-admin belépési jelszavamat?
phpmyadminnal adatbázisba belépsz és a felhasználók között megkeresve az admint átírod a jelszót (MD5)
Sziasztok!
Újabb gondom van!
A saját gépemen megjelennek a képek a honlapon, de ha másik gépen nyitom meg nincs rajta egy kép sem.
Lehet, hogy a gépemről emeli be a képeket?
Mit csináljak, hogy működjön?
Üdv.
A forrásban ez látszik (többek között):
Amiből az is lejön, hogy jófelé gondolkodsz - az elérési utak nem megfelelőek.
Sziasztok!
Bocsi, de mindig újabb nehézségekbe ütközöm
Ha firefox-ot használok működik a honlap, ha explorert, akkor a legördülő ablakok nem jelennek meg, így a honlap egy része nem használható.
Hogy javíthatom ki a hibát?
sablonhiba
Ez azt jelenti, hogy ez egy rossz sablon és cseréljem le?
igen
na meg az internet exploreré, ami jelentősen gátolja a webes fejlődést :(
Vagy meg kell tanulnod sitebuildelni :]
Nem feltétlen sablon hiba, mert az IE-n kívül minden böngésző kezeli ezeket a (csak tipp, css vagy más) mneüket. Az IE-t személy szerint nagyon útálom, külön meg kell oldani benne a hover tagot, itt egy példa ha ez a probléma: http://www.netoktato.hu/?func=tut&act=view&cat=6&id=216, ha nem akkor nem szóltam :lol:
Sziasztok, a segítségeteket kérném az alábbiakban:
Telepítés problémám lehet?
A kedvenc-receptek.hu weboldalamat most költöztettem át magyar szolgáltatóhoz az ingyenes tárhelyről. Eddig úgy működött, hogy amikor időm engedte, megírtam a bejegyzéseket, melyeket egy hétre előre időzítettem.
A költöztetés után az időzítéskor nem jelennek meg a bejegyzések, az összes lejárt bejegyzés nézetben látszik egy piros üzenet: Hibás időzítés.

Elvileg minden beállítás (idő,időzóna) megfelelő.
Tudom hogy van egy időzítést vizsgáló plugin, de miért használnám, ha ennek alapesetben működni kell?
Legfrissebb wp és friss pluginek.
Időzóna költöztetés után beállítva: Budapest.
Próbáltam egy új időzítést - nem a költöztetéssel áthozottat - semmi.
Kérlek segítsetek, nem tudom mi lehet a hiba!
Köszönöm!
Fizetős szolgáltató? Be van kapcsolva a támogató funkció a szolgáltató szerverén?
Fizetős, a netmaskról van szó, írtam is nekik. Van náluk egy másik webhelyem, azt még ezelőtt nem próbáltam, most időzítettem ott is egy bejegyzést. Ott sem működött!
Most már biztos vagyok benne hogy a tárhelyben kell keresni a hibát, csak nem tudom hol, a szolgáltató pedig azt mondja, hogy még senki nem panaszkodott nekik.
[font=helvetica, arial, sans-serif:3bi78ou5]Be van kapcsolva a támogató funkció a szolgáltató szerverén? Nem tudom, ezt hogy lehet kideríteni? Valami Cron fut, a tárhelyen a DirectAdminban ez látszik, de nem tudom van-e összefüggés a wordpresszel.[/font:3bi78ou5]
Több angol nyelvű blogban olvastam, hogy az időzítési hibát a wp 3.3.1 verzióban már más is felfedezte.
Egyik megoldás - a tárhelyszolgáltatóm javaslata:
1.config.php módosítás:
[font=arial, sans-serif:2rvm12hk]define(‘ALTERNATE_WP_CRON’, true);[/size][/font:2rvm12hk]
[font=arial, sans-serif:2rvm12hk]2.[/font:2rvm12hk][font=arial, sans-serif:2rvm12hk]Időzített feladat (cronjob) a direct adminban.[/font:2rvm12hk]
[font=arial, sans-serif:2rvm12hk]A másik megoldás a [/font:2rvm12hk]WP Missed Schedule [font=arial, sans-serif:2rvm12hk]plugin,amit el akartam kerülni.[/font:2rvm12hk]
Ki mit javasol?define(‘ALTERNATE_WP_CRON’, true);[/font]
[font=arial, sans-serif:2rvm12hk]2.[/font:2rvm12hk][font=arial, sans-serif:2rvm12hk]Időzített feladat (cronjob) a direct adminban.[/font:2rvm12hk]
[font=arial, sans-serif:2rvm12hk]A másik megoldás a[/font:2rvm12hk]WP Missed Schedule [font=arial, sans-serif:2rvm12hk]plugin,amit el akartam kerülni.[/font:2rvm12hk]
Ki mit javasol?