elromlott oldal, pwp-includes/plugin.php on line 405, wp-includes/class.wp-styles.php

Sziasztok!Apukámnak karácsonyra honlap készült. A tárhelyet a 000webhost biztosítja, annyi történt, hogy kapott domain-t is, tehát ez van a webhost-os aldomain fölött. A probléma az volna, hogy egyszer csak varázsütésre elromlott a weboldal. Apukám azt mondja, hogy este még működött, ma reggel pedig már nem. Ezt írja ki:Quote:

PHP Error Message

Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, 'check_theme_switched' was given in /home/a4245009/public_html/wp-includes/plugin.php on line 405

PHP Error Message

Fatal error: Call to undefined method WP_Styles::get_data() in /home/a4245009/public_html/wp-includes/class.wp-styles.php on line 113Annyira jöttem rá, hogy ha lecserélem a hivatkozott class.wp-styles.php fájlt a legeslegeredetibbre, ami a "szűz" wp csomaggel jött, akkor az oldal betöltődik, a warning viszont megmarad, és a kezelhetőség is erősen romlik. Olvastam, hogy egy frissítéskor valaki ugyanebbe belebotlott, de valójában nem látok a kettő között összefüggést ebben az értelemben.

Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Tudtok abban tanácsot adni, hogy hogyan lehetne felderíteni a hibát?

Üdv


Szilvi

még annyi észrevételt tennék hozzá, hogy ha a hivatkozott class.wp-styles.php-t lecserélem az eredetire, akkor elérhetővé válik a wp-login felület, de ugyanúgy hibát jelez. Ha bejelentkezem, akkor kiírja, hogy az adatbázis frissítése szükséges, amit egy gombbal el lehetne indítani, de nem tudom, milyen következményei lennének így, hogy ezt a file-t lecseréltem, és a probléma forrása jól láthatóan nem oldódott meg.

ne csak azt a bizonyos file-t hanem az összes eredeti file-t írd felül a legfrissebbel és figyelj rá, hogy feltöltés közben nehogy megszakadjon a kapcsolat!

a kézi frissítés végül megoldotta. A nem kézi már nem működött, de az ftp kapcsolaton keresztül a leírások alapján feltettem a legfrissebb verziót, és most minden szépen működik.