Előző oldal... és mellette a töltelékszöveg

Túlléptem az egy oldalra beállított bejegyzés megjelenési limitet, megérkezett az első problémám. Ezt a szép szöveget kapom az előző oldal link mellé:« Previous entries Project-Id-Version: Translate WordPress to Hungarian Report-Msgid-Bugs-To: wp-polyglots@lists.automattic.com POT-Creation-Date: 2008-03-29 18:22+0200 PO-Revision-Date: 2008-03-31 18:33+0100 Last-Translator: DjZoNe Language-Team: Hungarian Translation Team MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Poedit-Language: Hungarian X-Poedit-Country: HUNGARY X-Poedit-KeywordsList: __;_e X-Poedit-Basepath: angry.gif!SVNwordpresstags2.5 Plural-Forms: nplurals=1;plural=0 X-Poedit-Bookmarks: -1,878,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1 X-Poedit-SearchPath-0: . Project-Id-Version: Translate WordPress to Hungarian Report-Msgid-Bugs-To: wp-polyglots@lists.automattic.com POT-Creation-Date: 2008-03-29 18:22+0200 PO-Revision-Date: 2008-03-31 18:33+0100 Last-Translator: DjZoNe Language-Team: Hungarian Translation Team MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Poedit-Language: Hungarian X-Poedit-Country: HUNGARY X-Poedit-KeywordsList: __;_e X-Poedit-Basepath: angry.gif!SVNwordpresstags2.5 Plural-Forms: nplurals=1;plural=0 X-Poedit-Bookmarks: -1,878,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1 X-Poedit-SearchPath-0: .Erről a témáról van szó:

http://themes.wordpress.net/columns/2-columns/1657/greenling/(Átmeti megoldásként megemeltem a bejegyzés limitet, de ezt nem emelgethetem a végtelenségig.)A sablondarabokat nézegettem, de nem fedezem fel mi okozhatja, mi dobja ki a képernyőre és honnan szedi.

Bár lehet, hogy csak a hozzáértésem hiányában nem találom.

Egyáltalán jó helyen keresgélek, vagy egész más fájl(ok)ban kellene turkálnom, hogy el tudjam tüntetni?köszönöm

Ha jobban odafigyelsz (értsd: el is olvasod a hibaizenetet, mert azért van!), akkor láthatod, hogy a fordításból ered, nem a WP-ből, és nem a sablonból. (NEM téma, hanem sablon!!!)Biztos, hogy a WP verziód és a felhasznált .mo fájl találnak?

Remélem, hogy igen, a főoldalról elérhető teljes magyar 2.5 verzió van fenn.(A hibaüzenetet elolvastam, azt felfogtam, hogy fordításról van benne szó, csak még nem nagyon értem az összefüggéseket - kemény 6 napja ismerkedek a wp-vel. Sejtésem az volt, hogy a sablonban van valami gixer, ezek szerint nem.)

Hogy sablonhib-é vagy sem, azt onnan lehet rögvest megtudni, hogy az ember átállítja a darabot egy másik sablonra (default vagy classic). Ha a hiba eltűnik, akkor sablon. Ha nem tűnik el, akkor… akkor egyéb.Ja, valami idióta redirect van életben a blogodon, mert innen minden linket 404-re vezet.

Más sablonokkal jól jelenik meg (olyanokkal is, amit én raktam fel).

A 404-et nem értem, nincs átirányítás, engem átvisz.

Lehet, hogy a kukik okán, de valahányszor erre kattintok:

http://seonyar2008.internetespenz.hu/

mindig átirányít erre:

http://internetespenz.hu/seonyarNa, ha más sablonok működnek, akkor azt lehet megpróbálni, hogy az ottani index.php-ból átmásolod a next/previous navigációs kódot a nem működő indexbe.

Az volt eredetileg, akkor azért 404, az átirányítás lekerült, könyvtárnév módosult, stb.Köszönöm, nem teljesen a nav.kód átmásolásával - erre nincs definiálva hibaüzit adott, de az útmutatásoddal sikerült megoldani (a megoldást kiraktam, hátha valakit érdekel ez a sablon).