Előnézetben jó a megjelenítés, élesben nem

Üdv!Érdeklődnék, hogy találkozott -e már valaki olyannal, hogy a téma megjelenítésénél élesben nem működnek bizonyos dolgok, többek közt:

-slider képváltás : csak az utolsó jeleníti meg

-mp3 lejátszás : nem jelenít meg semmit a megfelelő dobozban,viszont, ha a megjelenés/sablonok/testreszabással (előnézetben) hívom meg az oldalt, minden tökéletesen működik.Biztos valami apróság, de nem jövök rá az istenért se. Valaki?Soundcheck témáról van szó.

útvonalak?

Átmeneti : http://minta2.webshopminta.hu/Előnézeti képet nem tudok adni.Gondolkoztam, hogy utólagos telepítést igényelne a lejátszó és a slider, de előnézetben meg tökéletes. :angry:

75 dollárért illene működnie…

A dokumentációjában nincs benne? Első ránézésre elég részletesnek tűnik.

Supportot kérdezted?

Van itt több gond is…

http://minta2.webshopminta.hu/wp-content/themes/new/functions/humans.txt

Hgrg! A get_template_directory nem a wordpress sajátja? Vagy valami másra gondolsz? Gondolom ha rossz lenne a hívás, akkor nem is futna semmi.Igen, illene működnie, és az a vicc, hogy előnézetben minden f*asza. Nem kérdeztem a supportot, mert nem nekem lesz de fennakadtam a dolgon.

Őszintén szólva soha nem kérdeztem és ha rajtam múlik soha nem is fogom kérdezni a supportot. Mind1, úgyis rájövök csak gondoltam egy próbát megér. Majd jelentkezem a megoldással.

Szia!Igen, ilyen néha előfordul, hogy az ember nem találja a hibát, aztán majd csak meg lesz. Lehet, hogy az említett hibával részint összefügg a dolog, de én megnéztem chrome alatt, és ott elég sok jQuery hibát ír ki az oldal, amit belinkeltél:http://kepgep.hu/2012/11/20/main/jquery.pngHa ezeket rendbe teszed, akkor lehet jó lesz. Hogy vajon mi okozhatja ezeket. Megnéztem a forrást és nem találtam pl jquery könyvtárra -hivatkozást. http://jquery.com/Lehet, csak fáradt vagyok, de én akkor sem látom, hol van. Nézem…nézem és nem látom.

Valóban, görög volt a falóban, ezer hála a “szemfelnyitásért”. Hiányzott egy jquery hívás. Én egy régebbi verziót kaptam, de sebaj. Köszönet.