WP-be lehet találni olyan bővítményt, ami olyat tud, hogy a page oldalán csak egy felirat(pl FAcebook) és ha rákattintasz, akkor előzúzza a “widget”-et, vagy hogy hívjam.
Nem tudok rákeresni mert nem tudom hogy irjam le ezt angolul, és hogy ezt a féle megoldást hogy híják angolul.
Inkább nevezném Like box-nak, de semmiképp sem slide-nak… Arra figyelj, ha telepítesz egy bővítményt, hogy előtte nézd meg, hogy hányan telepítették már, és a legutóbbi frissítés mikori. Minél később frissítették, annál kevésbé érdemes használni.
Hali. Ezt vágom mi. Ez nem az amit kerestem. Gondolom ez csak widgetbe tehető, és kész. És mindig ottmarad az oldalon.
http://hrf1rt.hu az oldalam. Ott már müködik egy Facebook cucc. Az a plugin csak az FB-t tudja így ingyenesen. De fizetéssel tudja a twittert is és sok mást. De inkább utánanéztem, és kézzel megírtam a twittert is meg a facebook-ot. De még nincs kinnt élesbe.
Most a youtube-t próbálom, de az meg nem megy
igen, ilyesmire gondolok. Aminél oldalt vannak gombok, és ha rákattintok, akkor előjön a timeline. De kézzel írtam egyet. Előbb madj megnézem hogy azt hogy tudom betenni az oldalra. Index.php-be csak bemásolom, mert más módszerhez nem értek PLugint gondolom nem olyan egyszerű csinálni belőle
Nem nagyon értek a programozáshoz, csak ami rám ragadt a honlapok fejlesztése során, ezért plugin-gyártás ügyben nem tudok tanáccsal szolgálni. A FlyBoxot hónapokig használtam az egyik honlapomon és tökéletesen működött, azért említettem.