"Előhúzható" közösségi oldalak

Hali

WP-be lehet találni olyan bővítményt, ami olyat tud, hogy a page oldalán csak egy felirat(pl FAcebook) és ha rákattintasz, akkor előzúzza a “widget”-et, vagy hogy hívjam.

Nem tudok rákeresni mert nem tudom hogy irjam le ezt angolul, és hogy ezt a féle megoldást hogy híják angolul.

már megvan. Slider… viszont akkor az a klérdés, hogy van-e jó ingyenes :slight_smile:

Hali,

Inkább nevezném Like box-nak, de semmiképp sem slide-nak… Arra figyelj, ha telepítesz egy bővítményt, hogy előtte nézd meg, hogy hányan telepítették már, és a legutóbbi frissítés mikori. Minél később frissítették, annál kevésbé érdemes használni.

Pl.: Like Box

Hali. Ezt vágom mi. Ez nem az amit kerestem. Gondolom ez csak widgetbe tehető, és kész. És mindig ottmarad az oldalon.

http://hrf1rt.hu az oldalam. Ott már müködik egy Facebook cucc. Az a plugin csak az FB-t tudja így ingyenesen. De fizetéssel tudja a twittert is és sok mást. De inkább utánanéztem, és kézzel megírtam a twittert is meg a facebook-ot. De még nincs kinnt élesbe.
Most a youtube-t próbálom, de az meg nem megy :smiley:

Próbáld a “Share Buttons by AddThis” nevű plugint, azt ingyenesen is egész jól be lehet állítani!

Ilyenre gondolsz?

WP-FlyBox by Cyle Conoly

igen, ilyesmire gondolok. Aminél oldalt vannak gombok, és ha rákattintok, akkor előjön a timeline. De kézzel írtam egyet. Előbb madj megnézem hogy azt hogy tudom betenni az oldalra. Index.php-be csak bemásolom, mert más módszerhez nem értek :smiley: PLugint gondolom nem olyan egyszerű csinálni belőle :slight_smile:

Nem nagyon értek a programozáshoz, csak ami rám ragadt a honlapok fejlesztése során, ezért plugin-gyártás ügyben nem tudok tanáccsal szolgálni. A FlyBoxot hónapokig használtam az egyik honlapomon és tökéletesen működött, azért említettem.