Élő előnézet

Sziasztok,Nemrég telepítettem a wp-t. Elkezdeném szerkeszteni a weblapomat, de már az elején elakadtam.

Mi lehet az oka annak, hogy a sablon kiválasztása után nem látom az élő előképet? [attachment=0:2kr9p1x6]élő_előkép.JPG[/attachment:2kr9p1x6]

Vajon miért a “Levél a szerkesztőknek” témába írtad a kérdésedet? Nem a telepítéskor (közvetlen azt követően) akadtál el? Akkor abba a témába illik… :wink:Milyen url címen építkezel, milyen wp verzióval, milyen sablonnal tettél-e fel valami bővítményt. Kapcsolj vissza alapsablonra, kapcsold ki a bővítményeket, és úgy nézd meg, hogy mi az ábra.

A sablonod képes az élő előnézetre? Mikori?

Melyik sablonról beszélünk?

Véletlenül írtam ide, ezen az oldalon is új vagyok még :slight_smile:Válaszok:URL cím:

http://www.

Legfrissebb wp verzió (4.5.3)

Szándékosan nem kapcsolatban be semmilyen bővítményt.

Hogy tudom visszaállítani az alaphelyzetet? Hogy tudom kikapcsolni a bővítményeket?Syska:

Nekem még csak a három alapsablon van fent, egyenlőre egyik sem működik, előnézetben egyiket sem látom.

Valahol az alapoknál van a hiba szerintem.Bocs ha alapdolgokat kérdezek.

Az url cím megadása nem sikerült igazán… :slight_smile:A wp-config.php fájl kivételével ftp kapcsolaton keresztül törölj le mindent.Töltsd le a gépedre a , és bontsd ki a tartalmát a számítógépeden egy új, üres könyvtárba.Ftp-kapcsolaton keresztül töltsd fel az előzőek szerint kibontott wp-t könyvtár- és fájlhelyesen, de ne egyszerre, hanem könyvtáranként, majd a gyökérkönyvtárban lévő fájlokat!!Ezzel a művelettel a wp fájljait újra feltelepíted, mivel nagyon is elképzelhető, hogy a telepítés során valamelyik fájl sérült. Ez tűnik a legegyszerűbb, leggyorsabb kísérletnek a helyreállításhoz.Ha így sem állna helyre a dolog, akkor célszerű letörölni az adatbázist és a wp-config.php fájlt, és újratelepíteni a wp-t. (Ha alaposabb munkát szeretnél, akkor a teljes újratelepítést végzed el.)

Az url-ből elég könnyű lenne kiindulni, hogy mi a hiba alapja, de így…

Sziasztok,

Egy szakértő segítségével újratelepítettem az egész wp-t és így már működik. Szerinte a telepítésnél nem jó helyre lett másolva az egyik könyvtár és ez okozta a hibát!

Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget!