Elkészült Artisteer-sablon mentése nem megy

Wordpress honlapot készítenék, Artesteer-rel.

Valóban [s:1zaze922]fszomtudja[/s:1zaze922] nem tudom, hogy lehetne, mert jó a WP, de kezelő felülete , vezérlőpultja nem felhasználó barát. Ezért esett a választásom az Artisteer-re. Letöltöttem, indítottam WP projectet megnyitva. Csinálok is valamit, tetszik, de amikor el akarom menteni, az alábbi hibaüzenetet adja:“Error

Unable to save file.

Please contact support.OK”MIÉRT?

Aktíválva van pedig. Hogy mentsem el, amit csináltam?

Please contact support.

Szia! Igazad van! Elnézést, de segíteni senki nem tud?

SENKI NEM JÁR ERRE?( egyébként, hirtelen felindulásból, a júzernevem is ez a fa–omtudja, kijavítanád, mondjuk fenetudja-ra? :slight_smile:

Szia,

Gondolom az http://www.artisteer.com/ programra gondolsz.

Azt, hogy ennek a hibaüzenetei mit jelentenek pontosan csak a program szerzői tudják megmondani, ezért is javasolja neked az üzenet, hogy lépj kapcsolatba a szerzőkkel.

Ezt megteheted itt:

http://www.artisteer.com/?p=support

[off]Nem értem, hogy miért ide írsz amúgy ezzel kapcsolatban.

Joomla fórumra is írtál?[/off]


'fenetudja' wrote on '2011-10-09:
( egyébként, hirtelen felindulásból, a júzernevem is ez a fa--omtudja, kijavítanád, mondjuk fenetudja-ra? :)Javítva! ;) (És a téma címe is...)

Én arra gondoltam, hogy olyan mondja meg, h mi a probléma, aki találkozott vele és megoldotta ill tudja hogy kell megoldani.

Azért írok ide, mert WP-t akarok használni. Az Artisteer csak segít ebben. Jobban,mint maga a WP, sajnos.

Joomla nem rtem hogy kerül ide.Ja, és tapasztalatbóltudom, hogy egy ilyen “support” nem probléma megoldásra van, kapok vmi általános használhatatlan eligazítást.

Az Artisteer úgy működteti programját, hogy maga a program ingyenesen letölthető, próbálható. Amíg nincs licencvásárlás, addig nem engedélyezett általa az addig végzett munka mentése sem.

Pl. fejlesztgetsz egy oldalt vele, majd úgy gondolod, hogy alkottál olyant, amiért érdemes megvenni az Artisteert, megveszed, kifizeted, megkapod a licenszet - akkortól van lehetőség menteni. Attól a pillanattól, ahogy aktiváltad a programot. Amit előtte csináltál, azt nem. Csak amit az aktiválásától kezdtél csinálni.Arról nem tehet a WordPress, hogy egy fizetős sablonkészítő rendszer hogyan működik, mit tud, milyen az üzletpolitikája. Ha veszel egy autó, amelynek elromlik a fékje, akkor nem a házépítők áruházába kell reklamálni, vagy a pénzedért segítséget, javítást kérni, ugye? :wink:Hogy a WordPress mennyire felhasználóbarát, arról a közel 9, 5 millió letöltővel lehetne vitát nyitni… :slight_smile: Szerintünk logikus a felépítése, rendkívül könnyű a kezelése (nekem van olyan kedves barátom, aki a szövegszerkesztőjében a word szövegek beillesztéséhez használatos “W”-ikont sem találja, mégis olyan honlapokat rittyentett, hogy csak na! Ugye, Zolibá? :slight_smile: :slight_smile: ).