Elkészült a navigyurci.hu

Sziasztok.A Ti hathatós segítségetekkel (is), amit ezúton mégegyszer megköszönök, elkészült a navigyurci.hu. :lol:

Remélem nektek is annyira fog tetszeni mint nekem.Mentségemre szóljon, hogy nem értek hozzá, és életemben először csináltam ilyet. :unsure:

Segítségem a barátom, Dave volt.Még kissebb igazítanivalók, fordítások biztosan lesznek rajta, de elindultunk…

Ha még a magyarosítva is lesznek a részek, akkor lesz tökéletes :wink: (dátumok th-része, meg posted in,stb :slight_smile: ) Meg nekem picit zsúfolt, igaz én mindig is sikítófrászt kapok az ilyenfajta 3 oszlopos elrendezéstől :slight_smile: De ez az én hülyeségem :slight_smile:Viszont kapsz egy irgumburgumot: miért nincs egy kis hivatkozás a láblécben a WP-Magyarországra? :stuck_out_tongue: (egyetlen mentség,ha nem te csináltad a sablont és a gyáriban se volt semmi ilyen…mondjuk ha meg nem te csináltad, akkor általában a készítője mindig odaírja,hogy ő csinálta…és akkor nem szép dolog kivenni belőle.)

Köszönöm. :smiley: Remélem előbb-utóbb kialakul teljesen. Bár szerintem mindíg lesz rajta valami igazítanivaló…

Jobboldalon a linkek között, temészetesen ott van a WordPress Magyar fórum linkje. :slight_smile:

'Balou' wrote on '2009-11-24:
Viszont kapsz egy irgumburgumot: miért nincs egy kis hivatkozás a láblécben a WP-Magyarországra? :P (egyetlen mentség,ha nem te csináltad a sablont és a gyáriban se volt semmi ilyen...mondjuk ha meg nem te csináltad, akkor általában a készítője mindig odaírja,hogy ő csinálta..és akkor nem szép dolog kivenni belőle.)