Hosszabb válogatás után elindult a fórumunk. Még kicsit gyerekcipőben jár, de jó lesz ez. Ha hibát találtok, akkor írjátok ide, köszi!
Bejgyezés: http://word-press.hu/2006/12/28/elkeszult-a-forumunk.blog/
beallitom a GMT +1-re (CET) az idozonat, es 1 oraval el van tolodva. ezt a megjegyzest 9.52kor irtam es tuti 10.52-t fog mutatni.
jovobemutato forum
OPS na majad pill és segítünk ezen
jaa es de bunko vagyok, koszonjuk (asszem tobbek neveben is) a forumot!!!
en mar nagyon reg vartam ra…
Sziasztok!
Nagy nagy örömmel látom, a Wordpress magyar oldalát:)
Én eddig más tartalomkezelőt használtam, de most egy Wordpress alapú oldalt készítek.
Nagyon tetszik az egyszerűsége és hogy rugalmasan lehet alakítani, testreszabni.
Szerintem Word-Press.hu nagyban hozzájárul a Wordpress alapú, magyar nyelvű oldalak még szélesebb körben történő elterjedéséhez.
Egy-két általam hasznosnak ítélt plugint már le is fordítottam, hamarosan felteszem őket valahova.
További sok sikert: Gergely
Köszönjük!
“Szerintem Word-Press.hu nagyban hozzájárul a Wordpress alapú, magyar nyelvű oldalak még szélesebb körben történő elterjedéséhez.”
Remélem hogy így lesz Még elenyésző a magyar tartalom, de ünnepek vannak, januárban belehúzunk.
Jaja, 2007 garantáltan a WP-Magyarország éve lesz!!! Nincs menekvés!!! BUÉK!
Már egy pár hónapja fölmegyek néha a WP angol site-jára, és siránkozom, hogy miért nincs magyar. Lám, itt van. Grat és hajrá. &
Köszi-köszi.
Én még csak nem rég kezdtem ismerkedni a Wordpressel, de eddig tömör gyönyör! Minden benne van, amit egy tartalomkezelőtől valaha is meg szerettem volna kapni.
Az pedig csak mégjobb, hogy van magyar közösségi háttere is! Mondhatni hab a tortán
Csak így tovább!!!
A magyar fórum az már csak hab a tortán, már az is nagy pozitívum, ha egyáltalán van élő közösségi háttere egy-egy GPL-es szoftver-projektnek.
Amikor blog-enginekre vadásztam, véreztek el azon ígéretesnek tűnő alternatívák, hogy a fórum döglött volt, és senki nem válaszolt feltett installációs vagy lokalizációs nyűgömre…
A kezdeményezés jó, hajrá!
Nincs valami göcs a fórum forditása körül? Mi az, hogy “Küldő” - amikor azt kellene megjeleniteni, hogy hol lakozik a dolgozó…?
Sziasztok!
A milyen fórumot használunk? phpBB?
vagyis inkább használtok, mert én új júzer vagyok!
esetleg tudtok ajánlani egyszerű fórumokat, amik könnyen beágyazhatóak a wp-be?!
Ez a fórum a PunBB nevű csoda Nem volt bonyolult összehozni WP-vel. Egyszerű, nincs sok felesleges dolog benne, ezért is választottam ezt anno.
helló!
Némi problémám adódott a WP-vel. A frissített változatot feltöltve, ha az admin felületre próbálok lépni, néhány pill múlva elfehérül a képernyő és tölteni próbál vmit. Ãgy képtelen vagyok a vezérlőpulhoz férni.
Segítséget szeretnék.
Kedves klami !
Mi a frász lenne, ha Te is olvasnál mondjuk fórumszabályzatot, vagy használnád kicsi kezecskédet - mondjuk a Fórum keresőbe való bepötyögéshez ?
Itt a fórumon is több helyen vagyon tárgyalva, pl. hasonló van itt (asszem: http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?pid=4586#p4586 )
Arról nem beszélve, hogy mi az ördögöt keres ez ebben a topikban ?
Két kérdésem van: az egyik, hogy a kezdőlapomnak megváltozott a képe, felül. Valami tájkép jött be az eredeti helyett. Mit kell csinálnom?
A másik, hogy nem tudok belépni az admin felületemre, mindig kitesz azzal, hogy nincsen ilyen felhasználó, ugyanakkor a lapomra jött kommentekről az értesítés megérkezik az e-mail címemre, de nem tudom a hozzászólásokat elfogadni, mert az admin nem enged be.
mi a teendőm?
Ja: és semennyire nem értek ehhez, én csak pakolászni tudok a felületre…a többihöz teljesen hülye vagyok
Kedves Győző! A segítségedet kérném, teljesen laikus vagyok, kb. egy hónapja a 4.3.1 verzióra frissítés után a blogon a fotók egyszerűen összeomlottak, külső hivatkozásról illesztem be őket, konkrétan feltöltöm a Google Fotókra és onnan. Próbálgattam több böngészővel is, aki először látogat az oldalra, a fotók helyén vagy semmit, vagy a broken image ikont látja. Egy idő után admin felületen frissítgetve a bejegyzést, számomra újra megjelenik a fotó, de a látogatóknak nem. Mi a hiba és mit tehetek? A blog: http://hangtarnok.hu/. Köszönöm válaszod!
.....
Az adminra felhasználónévvel tudsz belépni, nem email címmel. Ha elfelejtetted, akkor kérj jelszó emlékeztetőt, (az email címedre) és abba elvileg a felhasználónév is benne lesz. Ha nem, akkor az adatbázis phpmyadmin felületén kell a felhasználók listájában megnézni az email címed alapján.