Elindult a fórum!

Hosszabb válogatás után elindult a fórumunk. Még kicsit gyerekcipőben jár, de jó lesz ez. Ha hibát találtok, akkor írjátok ide, köszi!Bejgyezés: http://word-press.hu/2006/12/28/elkeszult-a-forumunk.blog/

beallitom a GMT +1-re (CET) az idozonat, es 1 oraval el van tolodva. ezt a megjegyzest 9.52kor irtam es tuti 10.52-t fog mutatni.

jovobemutato forum :smiley:

OPS :stuck_out_tongue: na majad pill és segítünk ezen :slight_smile:

jaa es de bunko vagyok, koszonjuk (asszem tobbek neveben is) a forumot!!!

en mar nagyon reg vartam ra… :slight_smile:

:slight_smile:

Sziasztok!Nagy nagy örömmel látom, a Wordpress magyar oldalát:)

Én eddig más tartalomkezelőt használtam, de most egy Wordpress alapú oldalt készítek.

Nagyon tetszik az egyszerűsége és hogy rugalmasan lehet alakítani, testreszabni.Szerintem Word-Press.hu nagyban hozzájárul a Wordpress alapú, magyar nyelvű oldalak még szélesebb körben történő elterjedéséhez.Egy-két általam hasznosnak ítélt plugint már le is fordítottam, hamarosan felteszem őket valahova.További sok sikert: Gergely

Köszönjük!“Szerintem Word-Press.hu nagyban hozzájárul a Wordpress alapú, magyar nyelvű oldalak még szélesebb körben történő elterjedéséhez.”Remélem hogy így lesz :slight_smile: Még elenyésző a magyar tartalom, de ünnepek vannak, januárban belehúzunk.

Jaja, 2007 garantáltan a WP-Magyarország éve lesz!!! Nincs menekvés!!! BUÉK! :slight_smile:

Már egy pár hónapja fölmegyek néha a WP angol site-jára, és siránkozom, hogy miért nincs magyar. Lám, itt van. Grat és hajrá. &

:slight_smile: Köszi-köszi.

Én még csak nem rég kezdtem ismerkedni a Wordpressel, de eddig tömör gyönyör! Minden benne van, amit egy tartalomkezelőtől valaha is meg szerettem volna kapni.Az pedig csak mégjobb, hogy van magyar közösségi háttere is! Mondhatni hab a tortán :slight_smile:Csak így tovább!!!

A magyar fórum az már csak hab a tortán, már az is nagy pozitívum, ha egyáltalán van élő közösségi háttere egy-egy GPL-es szoftver-projektnek.Amikor blog-enginekre vadásztam, véreztek el azon ígéretesnek tűnő alternatívák, hogy a fórum döglött volt, és senki nem válaszolt feltett installációs vagy lokalizációs nyűgömre… :frowning:A kezdeményezés jó, hajrá! :slight_smile:

Nincs valami göcs a fórum forditása körül? Mi az, hogy “Küldő” - amikor azt kellene megjeleniteni, hogy hol lakozik a dolgozó…?

Sziasztok!A milyen fórumot használunk? :slight_smile: phpBB?vagyis inkább használtok, mert én új júzer vagyok!esetleg tudtok ajánlani egyszerű fórumokat, amik könnyen beágyazhatóak a wp-be?!

Ez a fórum a PunBB nevű csoda :slight_smile: Nem volt bonyolult összehozni WP-vel. Egyszerű, nincs sok felesleges dolog benne, ezért is választottam ezt anno.

helló!

Némi problémám adódott a WP-vel. A frissített változatot feltöltve, ha az admin felületre próbálok lépni, néhány pill múlva elfehérül a képernyő és tölteni próbál vmit. Így képtelen vagyok a vezérlőpulhoz férni.

Segítséget szeretnék.

Kedves klami !Mi a frász lenne, ha Te is olvasnál mondjuk fórumszabályzatot, vagy használnád kicsi kezecskédet - mondjuk a Fórum keresőbe való bepötyögéshez ?Itt a fórumon is több helyen vagyon tárgyalva, pl. hasonló van itt (asszem: http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?pid=4586#p4586 )Arról nem beszélve, hogy mi az ördögöt keres ez ebben a topikban ? :wink:

Két kérdésem van: az egyik, hogy a kezdőlapomnak megváltozott a képe, felül. Valami tájkép jött be az eredeti helyett. Mit kell csinálnom?

A másik, hogy nem tudok belépni az admin felületemre, mindig kitesz azzal, hogy nincsen ilyen felhasználó, ugyanakkor a lapomra jött kommentekről az értesítés megérkezik az e-mail címemre, de nem tudom a hozzászólásokat elfogadni, mert az admin nem enged be.

mi a teendőm?

Ja: és semennyire nem értek ehhez, én csak pakolászni tudok a felületre…a többihöz teljesen hülye vagyok

Kedves Győző! A segítségedet kérném, teljesen laikus vagyok, kb. egy hónapja a 4.3.1 verzióra frissítés után a blogon a fotók egyszerűen összeomlottak, külső hivatkozásról illesztem be őket, konkrétan feltöltöm a Google Fotókra és onnan. Próbálgattam több böngészővel is, aki először látogat az oldalra, a fotók helyén vagy semmit, vagy a broken image ikont látja. Egy idő után admin felületen frissítgetve a bejegyzést, számomra újra megjelenik a fotó, de a látogatóknak nem. Mi a hiba és mit tehetek? A blog: http://hangtarnok.hu/. Köszönöm válaszod!

nováky rita wrote:
Két kérdésem van: az egyik, hogy a kezdőlapomnak megváltozott a képe, felül. Valami tájkép jött be az eredeti helyett. Mit kell csinálnom?
.....

Az adminra felhasználónévvel tudsz belépni, nem email címmel. Ha elfelejtetted, akkor kérj jelszó emlékeztetőt, (az email címedre) és abba elvileg a felhasználónév is benne lesz. Ha nem, akkor az adatbázis phpmyadmin felületén kell a felhasználók listájában megnézni az email címed alapján.

hangtarnok wrote:
Kedves Győző! A segítségedet kérném, teljesen laikus vagyok, ...
Nekem csak a legelső poszt képe nem jön be. Hibás az Url vagy a fotót nem publikáltad. Ez nem WP gond lesz. Esetleg ha bővítményt használsz a képek beszúrására, akkor annál érdeme átnézni a beállításokat vagy azt frissíteni.