Hello!
WpHu főoldalán keress vissza a cikkek között gyönyörűen képekkel van ilusztrálva az eljárás:
Belépsz a phpMyAdminba, megkeresed a (alapértelmezetetten wp_ előtagú) *users táblát baloldalt, szerkeszted az admin felhasználót, a jelszó mezőnél léve md5 tikosított sort kitörlöd, az új jelszó felvételéhez pedig az előtte lévő választó listából kiválasztod az MD5 opciót. Elküld -vagy oké vagy nem is tudom milyen submit gomb van ott- és voala máris bejelentkezhetsz
Sziasztok!
Az lenne a gondom.hogy qrvára elfelejtettem az admin jelszavam a blogomhoz!
Email küldés nincs bekapcsolva!
Hogy tudok belépni a saját blogomba adminként lehet valahogyan “feltörni” a saját blogom?
Köszi
Esetleg ha linkelnél nagyon hálás lennék!
Köszi!
WpHu főoldalán keress vissza a cikkek között gyönyörűen képekkel van ilusztrálva az eljárás:
Belépsz a phpMyAdminba, megkeresed a (alapértelmezetetten wp_ előtagú) *users táblát baloldalt, szerkeszted az admin felhasználót, a jelszó mezőnél léve md5 tikosított sort kitörlöd, az új jelszó felvételéhez pedig az előtte lévő választó listából kiválasztod az MD5 opciót. Elküld -vagy oké vagy nem is tudom milyen submit gomb van ott- és voala máris bejelentkezhetsz :)
Megtaláltam!
Köszi!
Belépsz a phpMyAdminba, megkeresed a (alapértelmezetetten wp_ előtagú) *users táblát baloldalt, szerkeszted az admin felhasználót, a jelszó mezőnél léve md5 tikosított sort kitörlöd, az új jelszó felvételéhez pedig az előtte lévő választó listából kiválasztod az MD5 opciót. Elküld -vagy oké vagy nem is tudom milyen submit gomb van ott- és voala máris bejelentkezhetsz :)
Remember to protect your installation while using config authentication method!
Ezt írja ki a phpmyadmin telepítéskor.Valaki tudna rá okaosat mondani?
És persze a main se nyílik meg ott ez a hiba üzenet!
1045 - Access denied for user ‘root’@‘localhost’ (using password: NO)
na csak sikerül megoldani!
De olyan lassan tölti be,hogy nem győzöm kivárni!
Ez normális?
De olyan lassan tölti be,hogy nem győzöm kivárni!
Ez normális?
beállításokat ejtsd meg. azonban előbb a szolgáltatódtól kérdezd meg, mivel elég nagy a valoszinusége, hogy van "kozponti" phpmyadmin (még az ingyeneseknél is van)
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Sikerült megcsinálni!
Sziasztok!
Ismét bejelentkezési problémám akadt!
Bejelenkezés után azt írja ki a wp,hogy nincs jogosultságom az oldal megtekintéséhez!
S.O.S valaki!
keress egy online md5 generátort, generálj egy jelszót, és az adatbázisban cseréld le.
Annak a hibának semmi köze a jelszóhoz…
Hányas WP? Merthogy ez egy közismert bug volt korábbi verziókban, bizonyos idióta szervereken.
Azt lehet megpróbálni, hogy a wp-admin könyvtárba (NEM a gyökérbe!!!) beleteszel egy .htaccess fájlot, amiben csak ennyi van:
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
Ez is megvolt illetve mind a kettő!És továbbra is ez a hiba!
Le lehet valahogy menteni a bejegyzések úgy hogy nem lépek be?
Ha nem megoldható a belépés.Bár jobb lenne ha be tudnék lépni!
ja a wp 2.7beta3 de fut 2 másik is a szerveren azok 2.6.5 az egyiknél megy minden a másiknál szintén nem lehet belépni!
Hát, normál szerveren (ezt mindig fontos kihangsúlyozni) a phpmyadminba való belépésnek semmi köze a bloghoz, és ott kell csinélni “backup”-ot = Export.
Miután vissza állítottam azután lett a gáz!!!
Szóval!
Lementettem az adatbázisból a bejegyzéseket!
Ha újrarakom az egész wordpresst akkor visszatudom rakni a bejegyzéseket?
Mert bármit csináltam eddig mindig ez az üzenet fogad mind a három blogon!
“Nincs megfelelő jogosultság az oldal megtekintéséhez.”
elvben igen
Köszi a segítséget elvben!
Gyakorlatban valakinek valami ötlete?
Nálam ez nem működik. Töménytelen mennyiségű tutoriált és fórumot átnéztem, és valamit vagy nagyon benéztem, vagy valami fontos infó elkerülte a figyelmemet, de nálam nem ilyen sima MD5-ös kódolásúak a jelszavak.
link <-- meg tudja valaki mondani, hogy ezek hogyan jönnek létre? Az összes felhasználónál egyezik az első 4 karakter. Létezhet ez? :o
De, md5-ösök a jelszavak kódolása. Azt meg nem tudom, hogy lehet-e az első 4 karakter azonos, még nem néztem.