Elfelejtett jelszó

Hello!

WpHu főoldalán keress vissza a cikkek között gyönyörűen képekkel van ilusztrálva az eljárás:

Belépsz a phpMyAdminba, megkeresed a (alapértelmezetetten wp_ előtagú) *users táblát baloldalt, szerkeszted az admin felhasználót, a jelszó mezőnél léve md5 tikosított sort kitörlöd, az új jelszó felvételéhez pedig az előtte lévő választó listából kiválasztod az MD5 opciót. Elküld -vagy oké vagy nem is tudom milyen submit gomb van ott- és voala máris bejelentkezhetsz :slight_smile:

Sziasztok!

Az lenne a gondom.hogy qrvára elfelejtettem az admin jelszavam a blogomhoz!

Email küldés nincs bekapcsolva!

Hogy tudok belépni a saját blogomba adminként lehet valahogyan “feltörni” a saját blogom?

Köszi

Esetleg ha linkelnél nagyon hálás lennék!

Köszi!

hgrg wrote:

Hello!

WpHu főoldalán keress vissza a cikkek között gyönyörűen képekkel van ilusztrálva az eljárás:

Belépsz a phpMyAdminba, megkeresed a (alapértelmezetetten wp_ előtagú) *users táblát baloldalt, szerkeszted az admin felhasználót, a jelszó mezőnél léve md5 tikosított sort kitörlöd, az új jelszó felvételéhez pedig az előtte lévő választó listából kiválasztod az MD5 opciót. Elküld -vagy oké vagy nem is tudom milyen submit gomb van ott- és voala máris bejelentkezhetsz :)

Megtaláltam! :smiley:

litkei wrote:

Esetleg ha linkelnél nagyon hálás lennék!

Köszi!

hgrg wrote:

Hello!

Belépsz a phpMyAdminba, megkeresed a (alapértelmezetetten wp_ előtagú) *users táblát baloldalt, szerkeszted az admin felhasználót, a jelszó mezőnél léve md5 tikosított sort kitörlöd, az új jelszó felvételéhez pedig az előtte lévő választó listából kiválasztod az MD5 opciót. Elküld -vagy oké vagy nem is tudom milyen submit gomb van ott- és voala máris bejelentkezhetsz :)

Remember to protect your installation while using config authentication method!

Ezt írja ki a phpmyadmin telepítéskor.Valaki tudna rá okaosat mondani?

És persze a main se nyílik meg ott ez a hiba üzenet!

1045 - Access denied for user ‘root’@‘localhost’ (using password: NO)

na csak sikerül megoldani!

De olyan lassan tölti be,hogy nem győzöm kivárni!

Ez normális?

litkei wrote:

na csak sikerül megoldani!

De olyan lassan tölti be,hogy nem győzöm kivárni!

Ez normális?

beállításokat ejtsd meg. azonban előbb a szolgáltatódtól kérdezd meg, mivel elég nagy a valoszinusége, hogy van "kozponti" phpmyadmin (még az ingyeneseknél is van)

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Sikerült megcsinálni!

Sziasztok!

Ismét bejelentkezési problémám akadt!

Bejelenkezés után azt írja ki a wp,hogy nincs jogosultságom az oldal megtekintéséhez!

S.O.S valaki!

keress egy online md5 generátort, generálj egy jelszót, és az adatbázisban cseréld le.

Annak a hibának semmi köze a jelszóhoz…

Hányas WP? Merthogy ez egy közismert bug volt korábbi verziókban, bizonyos idióta szervereken.

Azt lehet megpróbálni, hogy a wp-admin könyvtárba (NEM a gyökérbe!!!) beleteszel egy .htaccess fájlot, amiben csak ennyi van:

SecFilterEngine Off

SecFilterScanPOST Off

Ez is megvolt illetve mind a kettő!És továbbra is ez a hiba!

Le lehet valahogy menteni a bejegyzések úgy hogy nem lépek be?

Ha nem megoldható a belépés.Bár jobb lenne ha be tudnék lépni!

ja a wp 2.7beta3 de fut 2 másik is a szerveren azok 2.6.5 az egyiknél megy minden a másiknál szintén nem lehet belépni!

Hát, normál szerveren (ezt mindig fontos kihangsúlyozni) a phpmyadminba való belépésnek semmi köze a bloghoz, és ott kell csinélni “backup”-ot = Export.

Miután vissza állítottam azután lett a gáz!!! :frowning:

Szóval!

Lementettem az adatbázisból a bejegyzéseket!

Ha újrarakom az egész wordpresst akkor visszatudom rakni a bejegyzéseket?

Mert bármit csináltam eddig mindig ez az üzenet fogad mind a három blogon!

“Nincs megfelelő jogosultság az oldal megtekintéséhez.”

elvben igen

Köszi a segítséget elvben!

Gyakorlatban valakinek valami ötlete?

Quote:

keress egy online md5 generátort, generálj egy jelszót, és az adatbázisban cseréld le.

Nálam ez nem működik. Töménytelen mennyiségű tutoriált és fórumot átnéztem, és valamit vagy nagyon benéztem, vagy valami fontos infó elkerülte a figyelmemet, de nálam nem ilyen sima MD5-ös kódolásúak a jelszavak.

link <-- meg tudja valaki mondani, hogy ezek hogyan jönnek létre? Az összes felhasználónál egyezik az első 4 karakter. Létezhet ez? :o

De, md5-ösök a jelszavak kódolása. Azt meg nem tudom, hogy lehet-e az első 4 karakter azonos, még nem néztem. :slight_smile: