Életem első honlapja

Gondoltam én is bemutatom az új honlapom, hiszen szívesen várom a véleményeket és ötleteket, vajon mivel dobhatnám még fel az oldalt. Témáját tekintve egy “ezoterikus” weblap, na nem az a kamuhoroszkópos típus, ami arra sarkall, higgyünk el minden hülyeséget - sokkal inkább a dolgok elméleti oldalával, rejtélyekkel és érdekességekkel foglalkozik.Szerettem volna hozzá egy magazin stílusú sablont, de csak fizetőset találtam mindenhol - így marad a mostani. Nulla Worpdress-tudásról építettük fel 2 nap alatt :slight_smile: Nyilván messze nem profi, dehát épp ezért linkelem be ide:http://ezoteriatanoda.hu/Előre is köszi minden tanácsot :slight_smile:

Kedves Heni!Ha tényleg 0-ról indultál/indultatok ahhoz képest tökéletes.

Bár 2 dolog szúrja látogatóként a szemem amit gondolom javítani fogtok.

Pl:

  1. Sablon fordítás
  2. Címekben szereplő betűtipus ékezetek. (Oswald google web font nem jeleníti meg rendesen az ékezeteket. Javaslat: csere olyanra amelyik rendesen megjeleníti)

Először is köszönöm a választ :slight_smile:Nos, ezek pont olyan problémák, amin szeretnénk változtatni, de egyelőre nem jöttünk rá, hogyan. Tudnál esetleg segíteni? :slight_smile:

  1. Hogyan fordítsuk le a sablont? Mindent át kell írni a programozott részben (sajnos keveset tanultam programozni :smiley: )
  2. A betűtípus holt tudnánk átállítani?

Szia!Engem csak egy dolog zavart picit, hogy a a középső szövegeknek (oszlopnak) nincs bal és a jobb oldalán egy kis kihagyás vagy padding. Ha lenne egy kicsi, akkor biztosan jobban olvasható lenne.A tartalomhoz meg csak annyit mondanék, hogy a fizikával kapcsolatos cikkek érdekesek. (pici OFF: Pl: a kétréses kísérlet. Alig várom, hogy a fizikusok rájöjjenek, mi az oka annak, hogy egy sima megfigyeléssel miért esik szét az ernyő képén a hullám lenyomata. Azt hiszem, az egyik televízió gyártó is elkészítette ezt a kísérletet egy sima televízióval. Zavar, hogy agyilag nem vagyok elég fejlett, hogy tudjam a választ magamtól.)A paddingok beállításához meg lehet, bele kell nyúlni a css-be.


Kedves Heni!Számomra a honlapod megnyerő, jó az elosztása és tartalmas. Egy ami furcsa: A lap keresőjében a beírt szöveget, ha javítani szeretném odakattintva az egész szöveg kitörlődik. Ez alapból ilyen?Másik szempontból meg egy óriási kérésem lenne.Olvastam, hogy pár éve Te is kezdőként álltál a wordpress honlapnak. Hol tudom megnézni, hogy az alapoktól ( még soha nem készítettem így honlapot ) kezdve mit kell csinálni. Mindössze a 3.5 WP.-t töltöttem le. Ezek után mit és hogyan? Kerestem én így leírást, de nem találtamKöszönöm a segítséget és gratulálok a lapodhoz.