Élesítés... Apró hibák

Üdv!

Az e107 oldalam után kipróbáltam a wp-oldalt…

Artisteer-el csináltam a külsőt; amivel meg vagyok elégedve…

A probléma az oldal kezelése; és szerkesztése…

Először is a “home”-t sikerült átalakítani főoldalra; de hogyan tudom azt szerkeszteni?

A nextgen galériát hogyan tudom használni is? A wp-alól telepítettem a bővítmények alól; de nem csinál külön menüt sehova; se adminba se főoldalra…

a harmadik kérdésem a jobb oldali kereső; és a “nincsenek kategóriák”

Egyáltalán az hogyan került oda; és hogyan tudom eltüntetni… Gondolom a bejegyzéseknél valami…

Előre is köszönöm a segítséget!

Ha adnál egy címet, akkor mi is láthatnánk azt, amiről te beszélsz. :slight_smile:

A NextGen Gallery bővítmény nem hoz létre külön oldalt, vagy menüpontot, a beállításainál neked kell megmondani, hogy honnan kívánod, majd a beillesztéseknél (bejegyzés/oldal/oldalsáv, stb.) pedig az aktuális album/galéria/kép rövid kódját szintén tetszésed szerint rakosgatod.

Ha lesz kategória, akkor lesz kategóriacímed is. :slight_smile: Ha te hoztad létre a sablont az Artisterrel, akkor tudnod kel azt is, hogy az oldalsávba tettél egy kategória megjelenítési parancsot/kérést.

uhh de hülye vagyok!

www.vitezbutor.hu

Ha kell elküldöm privátban az adatokat; amivel be tudsz lépni!

Nagy segítség lenne, még nem nagyon ismerem a wp-t frown.gif

Ha privátban társalgunk, akkor lehet, hogy helyreáll az oldalad, de abból senki nem tanul, legalábbis a Fórumozó társaink nem. :wink:

Ha Bútorboltot szeretnél, akkor nem igazán nyerő az Artister-es sablon, inkább mást választanék.

Üdv!

Akkor mivel csináljam?

Egyébként ÉdesAnyámnak van bútorboltja; és ahhoz csinálok neki weboldalt.

Eddig e107 volt, de ott a galéria plugin elég gáz volt; mivel ékezeteket nem kezelt a megjelenítésnél…

Gondoltam átváltok wp-re; de egyáltalán nem ismerem… Nem vagyok full analfabéta; de még soha nem használtam wp-t

Mivel a grafikai tudásom általában kimerül; egy jó headernél, mivel nem tudom már tördelni az oldalt; és html-be megírni; tehát programozni nem tudok… Ezért gondoltam a theme készítőt; de várom a javaslatot; hogyan csináljam akkor? A fejlécet mindenféle képpen meg szeretném tartani; meg igazság szerint maga az oldal kinézete nekem tetszik…

Előre is köszönöm a segítséget!

Keressél egy jó minőségű wp sablont, a kulcsszavak lehenek pl. wp furniture interior theme

Válassz ki egy szívednek (esetleg pénztárcádnak) tetszőt, és azt alakítgasd.

ÉS azt lehet artiseer-el?

Megpróbálok először ingyeneset keresni; de ezek elég jól néznek ki… és 18 rugó kb…

Igaz azt nem tudom miket lehet benne csinálni (galéria pl) Na meg a magyar nyelvi fájlok… Ékezetet támogat…

Gyakorlatilag mindent tud, amire csak szükséged lehet, sőt, annál is többet… :slight_smile:

A sablon (a kinézet és megjelenés) mögött, a WordPress-en túl van egy erőteljes elektronikus kereskedelem teljeskörű kiszolgálására szóló bővítmény (eCommerce) integrálva, továbbá tartalmazza a nyelvi fájlt is, amelyhez magyar nyelvi fordítás is (még, ha nem is mindig a legfrissebb) fellelhető.

Nem 2 perces a beállítása, hiszen nagyon sok mindent tud; én is azt javasolnám, hogy válassz egy ingyenes verziót, és akár saját gépeden, akár a tárhelyeden próbálgasd a beállításokat.

Ne a látványra (képekre) koncentrálj először, hanem a szükséges funkciók beállításaira. Felöltöztetni ráérsz később is, ha már viszonylag nagyobb biztonsággal tudsz manőverezni.

Szerintem, nem csak egy hasznos weboldalt tudsz létrehozni Édesanyádnak, hanem remek szórakozás, logikai játék is neked a beállítgatások. :slight_smile:

Sikeres munkát!

Sziasztok, tudnátok nekem segíteni? Lenne egy nagy problémám, mostanában költöztettem el a wordpress oldalam egy másik tárhelyre, elég lassan csinálták meg, már 2 hete nem tudok írni posztot mert még mindig nem teljesen jó a weboldal. A fő probléma most, hogy egy képformátum sem jelenik meg, nem tudjátok véletlenül miért van ez?

www.bandras.hu

az oldalam címe. Reménykedek, hogy netalntán itt valaki ütközött már bele ilyen hibába, és tud tanácsot adni :)

A képek fel vannak töltve, mert ftp-n keresztül megnéztem, minden a helyén van. A költöztetés közben probléma lépett fel, ezért húzódik a dolog, meg nagyon sok dolguk van, nekem azt írták. Inkább a hivatkozásokkal lehet sztem gond. Azt biztosra tudom, hogy a régi tárhelyem windows-os környezetben volt.

Azt írták, hogy így vannak beállítva a jogosultságok, és látszólak minden rendben van, de persze még sem irritated.gif Nekem már tényleg nincs semmi ötletem… :frowning:

köszönöm élek a lehetőséggel!