Elementor vs Divi vs BeaverBuilder

Szervusztok!

Kezdő WP-sként szeretnék pár kérdést feltenni az említett sitebuilderekkel kapcsolatban.

Ami a Diviben és a BeaverBuilderben tetszik, hogy tartozik hozzá téma, Elementorhoz pedig nem, tehát így kellene vásárolni mellé témát/frameworköt. Olvastam, hogy az Elementor nagyon tör előre, esetleg ingyenes témával (pl. GeneratePress) érdemes használni?

Olvastam még, hogy az Elementornak gyönyörű és nagyon széles beállításai lehetőségei vannak, míg a Divinél például aki jártas, feltudja ismerni, hogy na ez egy Divi oldal. Nekem a dizájn fontos lenne, nem szeretnék kódolni.

Mit tanácsolnátok?

Ui.: Ezt olvastam még, aminek jelentése nem teljesen tiszta számomra:
“Whilst both solutions give you access to professional looking layouts, neither the Beaver Builder theme or Divi theme currently comes with theme skins to let you change your website design at a click of a button.”

Előre is köszönöm segítségeteket!

Szia,

Amit tudok javasolni, hogy a 3bol vagy BB vagy GP+E ckombot valszd. ugyanakor BB is csak akkor jon sajat sablonnal ha a nagyobb csomagot valasztod ami teljesen felesleges.

Vagy BB vagy Elementor es hozza egy Generatepress Pro sablon. Sebessegben es lehetosegekben kodolas nelkul nem kapsz jobbat, illetve Divi-rol sokan valtanak Elementorra.

Nekem is tobb kliens weblapom van Divi-n de soha tobbet nem hasznalom uj klienseknel.

 

Ha szeretned Divi-t vagy GP+E Pro kombojat vasarlas elott kiprobalni hasznald a https://wpteszt.hu oldald. Ingyen tudsz teljes weblapot inditani…igy nem fogod megvenni foloslegesen egyiket sem :slight_smile:

 

 

Ha kellenek tippek lesd emg Youtube csatornamat, folyamatosan keszitm a tutor tippeket :slight_smile:

 

Nem talaltam szabalyzatot remelm nem csinaltam bajt a linkek miatt :slight_smile:

 

Szervusz,

Nagyon szépen köszönöm a részletes segítséged!