Sziasztok!
Évekkel ezelőtt létrehoztam egy információs weboldalt a www.vasutmagazin.hu címen. Most szeretném elköltöztetni egy másik tárhelyre, de egy hibába ütköztem. A korábbi sablon, az Elegant Brit valamiért nem működik megfelelően, a jobb oldali witgetet a lap aljára rakja. Ãme: http://194.38.104.131/~vasmag/ Mi lehet a hiba?
Sajnos ez nem megoldás, megpróbáltam ezen a tárhelyen más domain alá is telepíteni, valamint egy friss WP telepítés után csak ezt a sémát feltenni, de úgy is szétesik.
Azért esik szét a sablonod mert a widget-ek nincsenek a sidebar id-jű div ben.
A sidebar class ban van definiálva hogy “float:right;” és “width: 200px;” azaz a bal oldali div mellé így kerülne ez a div, benne a widget-ekkel. Nálad, a search-widgeten kívül semmi sincs abban, ezért került le.
Alakítsd át úgy a sablont, hogy a widgetek a
“[font=helvetica, arial, sans-serif:3l2kr3bp]A sidebar class ban van definiálva…[/font:3l2kr3bp]” Pontosabban: sidebar ID ben…mert lehet a css ben CLASS vagy ID, de nálad ez ID vel van jelölve a css fájlodban.
A sablon gyárilag hibás. A wp.org oldalon is hibásan jelenik meg a sidebar a téma előnézeténél.
Továbbá ez egy 2008-ban készült téma, tehát valószínűleg nem is kompatibilis rendesen már az új WP verziókkal.
Alakítsd át úgy a sablont, hogy a widgetek a -szerkezeten belül legyenek, akkor nem fog szétesni az oldalad.
Ezt akkor hova is kellene beírnom, melyik file-ba?
Illetve azt se tudom, mit kellene beleírnom, nem értek én sajnos ahhoz, hogy ezt így csuklóból megoldjam, ahoygy a választ megadtad rá. Fogalmam sincs arról, melyik parancs mit jelent, hogy rakjam oda a witgeteket, és egyáltalán hova.
Azt hiszem, az lesz a legjobb, ha nézek egy másik sablont.
Na kiderült egy turpisság. Amint elkezdtem a saját witgeteket betenni, a gyáriakat pedig kiszedni, megjavult. Fura, de így van.