Elcsúszott widgetek

sziasztok! megvásároltam a React nevű Wordpress sablont, plusz hozzá egy custom css upgrade-et. amikor bementem a style sheetbe és átírtam a wrapper színét másra, a szín megváltozott, de ezzel együtt az oldal alján lévő három widget egymás mellé torlódott, és azóta is ott van.találkoztatok-e hasonlóval…? lehet-e tenni valamit?köszi szépen már azt is ha hozzám szóltok. :smiley:

Linket tudsz adni?

http://artemissakademia.wordpress.com/:slight_smile:

hogyne. kösz, hogy szóltál! :slight_smile:

A css-ben keresd meg ezt :


Code:

.footer-column, .footer-column .widget {

color: #666666;

margin: 20px 0 5px;
és alakítsd így:

Code:

.footer-column, .footer-column .widget {

color: #666666;

/* margin: 20px 0 5px;*/
Bár ha csak a wrapper színét állítottad, fogalmam sincs, hogy ez mitől került volna oda :) Mindenesetre így jó lesz.

jeeeee. köszönöm szépen! :slight_smile:

Sziasztok! A Foxy theme-en belül szeretném a contacts and hours widget-et balról jobbra áthelyezni, de valahogy sehogy sem megy. Az editorban megpróbáltam már mindenhogy átírni a pozíciókat, de nem működik. Van ötlete valakinek? Köszönöm!

Ez egy fizetős sablon. Itt már próbáltad megérdeklődni: http://support.organizedthemes.com/

Igen, de egyelőre nem érkezett válasz. Gondoltam megpróbálom itt is, hátha itt előbb kapok segítséget.

Sziasztok!Hasonló problémám van, mint az előttem szólóknak annyi különbséggel, hogy sokszor az oldalak tartalma is belelóg. Esetleg tud valaki segíteni, hogy mivel kellene kiegészítenem a css file-t? Köszönöm előre is! Az oldal: www.egeszsegtudatossag.hu

A te sablonod a New Wordpress Themes oldal Vilicom sablona (http://newwpthemes.com/vilicom-free-wordpress-theme/) ami ebben a formában ingyenes, de úgy nézem, hogy a lábrész kódolt lehet. Biztos, hogy ezt szeretnéd hírdetni a lábrészben?És egy 2 éves sablonról beszélünk, ami meglehetős, de a WordPress-ed is 3.3.2-es, ugyancsak régi kivitel (ma a 3.4.2-nél tartunk). A wp e-commerce frissítéséről sem kell szót ejtenünk, ugye?Most még azt áruld el, hogy “…sokszor az oldalak tartalma is belelóg.” Hova lóg bele, melyik oldalon, meg micsoda lóg bele micsodába? :slight_smile:

Szia!

Nos az oldalt így “kaptam kézhez” kemény 3 napja, szóval jó sok javítani való van rajta, ezt én is tudom. :slight_smile:

Ha a fenti kosár funkcióra kattintasz, láthatod, hogy a tartalma szépen belecsúszik a widgetekbe. Amúgy köszi a segítséget. :slight_smile:

Mivel fent kettő “Kosár” van, mindkettőt kipróbáltam: Firefox, Chrome, Opera, Safari és IE8 alatt nem láttam, hogy a tartalom a widgetekbe csúszna.Nem arra gondolsz, ha a lejebb lévő “Kosár” plusz jelére kattintunk, akkor eltűnik a felirat, majd újra kattintva visszajön? Mert az úgy van rendben, ilyenre gondoltak.

Javagyúgy! :slight_smile: Most látom, ha a kosárba rakok valamit, akkor csúszkál, ami nem vészes, azt tünteti el, hogy mit raktam bele, de a listában szépen megmarad.

De, a regisztrációs űrlap megjelenése valóban katasztrofális.

Ha Mano nem tud segíteni akkor imádkozz. :slight_smile:Kapcsolj ki minden más bővítményt, és úgy nézd meg, hogy működik-e, illetve produkálja-e ezt a hibát?

Amíg írtam, Lazarevics már be is adta a megoldást. Remélhetőleg működik! (Nem azért reménykedem csak, mert Lazarevics megoldásában kételkednék, hanem azért - amit Vitae is írt már -, mert “…jó sok javítani való van rajta…”. )