Eladó FOTÓS Domainek - Fotóriportereknek különösen ajánlott!

Kedves Érdeklődő!



Maklári Péter vagyok, fotóriporter, a MÚOSZ tagja.

(Tehát, nem domain kereskedő…)



Az általam eladásra felkínált domaineket, saját magam részére regisztráltam anno.

Mivel az életemben jelentős fordulat előtt állok, ezért értékesítem mindazt, amit lehet…



Ez az ajánlatom, csak 2016. szeptember 25-ig áll!



(Utána, 2600 km távolságból, már nemigen működik…)





A hirdetés tárgya:



fotoriporter.eu



fotoriporter.com



photoreporter.hu



fotodigitalizalas.hu



fotódigitalizálás.hu



gyermekfoto.hu



gyermekfotó.hu



video-digitalizalas.com





És, mivel pár évig taxiztam is:



mercedestaxi.hu



mercitaxi.hu





Több domain együttes megvétele esetén, kedvezményt is adok az árból! :slight_smile:



A konkrét árakat, a honlapomon lehet megtekinteni:



http://www.maklarifoto.hu/



Email:



peter.maklari@yahoo.com



Remélem, sikerült felkeltenem az érdeklődésedet!

Bizonyos vagyok benne, hogy meg fogunk tudni egyezni! :wink:



Üdv: Péter

He he he

[ vélemény ]Tehát nulla tartalommal (és erővel, nem is működő) domain-eket szeretnél eladni 45.000, illetve 150.000 ft-os áron, mikor a legértékesebbeknek már van kötőjeles verziója, ezért brand építésre nem is feltétlen használhatók? Tényleg?



Az domain-ek reális ára a tizede, már ne haragudj, de maximum 10-12e a legértékesebbje, a rálátásom szerint. Főleg, hogy a kulcsszavas domain súlya mennyit csökkent a keresőoptimaliálásban az elmúlt években.[ / vélemény ]

Nézd, én ezeket a domaineket 6-13 évvel ezelőtt regisztráltattam abból a célból, hogy (természetesen tartalommal felöltve őket) egymással keresztbe linkelve, minél nagyobb legyen a találati esélyem a keresőket illetően. Azután, elmentem taxizni és nem foglalkoztam többet az egésszel (csak a fenntartási díjakat fizettem, minden évben). Már akkoriban felhívott valaki telefonon, hogy 100 ezer + áfát fizetne a gyermekfoto.hu-ért. Én akkor azt mondtam neki, hogy 200 ezerért odaadnám. Erre azt válaszolta: “tudom, hogy megér annyit, de most csak ennyi pénzem lenne rá”. Ez, 8 éve történt… (Profi esküvő fotós, most is.) Szóval, korántsem hinném, hogy a jelenleg is gyermekfotózásból élő sok száz (talán, megvan ezer is) fotós közül, egyiket sem érdekli az egyedi “brand”-ként is használható: www.gyermekfoto.hu domain. Tehát, nem mondható alaptalannak az összeg.







A fotodigitalizalas.hu pedig, szintén jól mutatna a nem kevés, ezen szolgáltatást végző vállalkozó reklámanyagában. Szerintem, belátható időn belül behozná a ráfordított összeget, a profillal tökéletesen megegyező domain név.







Egyébként, a többi esetében én is tisztában vagyok azzal, hogy nem eget verő a kereslet, de amennyiben valaki mégis szemet vetne az egyikre, igazán nem mondható brutálisnak a 45 ezer forint értük. (Egy használt, gyengus amatőr optika ára ez…)







Kétség nélkül, itt ez sem működik… Ha megnézed, pl. a domainabc.hu oldalon, mekkora összegekért kelnek el az USA-ban, valójában teljesen blőd, semmitmondó (sokszor pár betű-szám kombinációnál nem több) domainek, akkor veszi döbbenten tudomásul az ember, hogy azok ott tényleg a “szarból is aranyat csinálnak”; addig, itt mi: “az aranyból is, … szart”. Mondjuk ezt, tekinthetjük egyfajta “karizmának”…







“Hogy, a kulcsszavas domain súlya mennyit csökkent a keresőoptimalizálásban az elmúlt években” azt őszintén szólva nem tudom, de én azt hiszem, ezek jól csengő nevek azok számára, akik a szakmában szeretnének dolgozni a jövőben is. Itt…

Te tudod, de 8 éve sokat változott az online világ. Sok sikert az eladáshoz.

Köszi.



Persze, nekem is nyilvánvaló tény, hogy nem az elvárt irányban haladnak a dolgok, a hazai domain piacon (de hát, mért pont ott mennének jól…). Ezért, nem véletlenül írtam az áraknál az “irányár” kifejezést. Nem szólva, az összes domain együttesen történő megvásárlása esetén érvényes nyomott árról.



Azért azt megkérdezném tőled: ismersz-e olyan (korrektnek mondható) “domain neppert”, aki egyben megvenné az egészet?

A vételárat, természetesen közelíthetnénk az igényekhez…

Nem nagyon.