ékezetes felhasználó név nem engedélyezett

DjZoNe wrote:

Az egyik feltétel a normális volt. A joomla ebbe nem tartozik bele.

lol. nem nagyon ismerem a joomla-t, de miért nem normális egész pontosan? smile.gif

Regisztrálásnál ha a felhasználónévben ékezet van azt mondja

“This username is invalid. Please enter a valid username.”

Wordpress 2.8.4 angol, csak a .mo fájl átmásolásával magyarítottam.

hat mert nem lehet, minek is?

van megjelenitendo nev, be kell allitani a profilban az lehet ekezetes…

Zoli.

Hát mert 2009-et írunk, és nem 1999. évet :lol:

na latod en akkor szoktam ra arra, hogy ekezet nelkul irok dddd;

hitetlen,

nem is lenne ezzel semmi gond, ha minden böngésző faszán támogatná a 16 bites unicodeot. De az IE nem képes erre.

Másrészt, mondj nekem kérlek egy normális tartalom kezelő rendszert / cmst ahol a felhasználó névben lehet tetszőleges karakter.

Mellékesen a PHP még a sima UTF-8 al sem tökéletesen kompatibilis, ezt PHP 6-ra igérik.

(Ezért van többet között a BOM headeres szopódás is.)

DjZoNe.

Joomla? :stuck_out_tongue:

hitetlen wrote:

DjZoNe.

Joomla? :P

Az egyik feltétel a normális volt. A joomla ebbe nem tartozik bele.

hát, ne ragozzuk…

Próbáld ki és rájössz :slight_smile:

Én a WP-t leszámítva, soha sehol nem jártam úgy, hogy ékezetes reget ne fogadott volna el…, pedig már talán 1 vagy két helyre biztos regisztráltam. De mindegy, tökéletes semmi nem lehet, hát a WP-ben ennyi kellemetlenség belefér. Engem biztos nem zavar, felőlem akár öt darab X-et is kérhet, attól még nálam a WP a No1.! :lol:

Asszem, azért elvétve találkozol ékezetes regisztrálási lehetőséggel. Ha Győzőnek hívnának, biztosan megerősítenél… :slight_smile:

Sziasztok!

A WordPress 2.9.2 használom,szeretném ha a reggelni kívánók ékezetes felhasználó nevet is választhatnának,hogyan tudnám ezt megvalósítani?Nem találtam a fórumon használható megoldást.A másik,mikor a felhasználó először bejelentkezik akkor van egy személyes beállítások oldal,profil amit én szeretnék kihagyni.Azt szeretném ha az oldalra vinne a regisztrációkor elküldött link egyből.Ott használom a login whit ajax plugint,ami úgy működik ahogy kell.Előre is köszi a válaszokat!

'gmexican' wrote on '2010-03-08:

Azt szeretném ha az oldalra vinne a regisztrációkor elküldött link egyből.

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-userlogin/

'gmexican' wrote on '2010-03-08:

szeretném ha a reggelni kívánók ékezetes felhasználó nevet is választhatnának

Vannak olyan sarokpontok, amelyen nem lehet változtatni. Ezek közé tartozik a te felvetésed is.

Ahogyan Torok Zoli a feltett kérdésed felett már megválaszolta: ékezetes név megjelenítésére az adatlapon (profilban) van lehetőség.