Ehhez milyen bővítményre lesz szükségem?

Sziasztok!Milyen bővítmény kell ahhoz, hogyha valaki ír egy kommentet a blogomra, akkor ne x sorral lejjebb válaszoljam meg, hanem közvetlen neki. Erre a “komment reply” lehetőségre gondolok.A másik: ha azt akarom, hogy valaki olvas egy bejegyzést, akkor ne kelljen neki visszamenni a főoldalra vagy a kategóriákban keresni, hanem a bejegyzésben ajánlja fel, hogy eggyel régebbi és eggyel újabb bejegyzésre tudjon menni. Rakok fel róla képet, hogy mire gondolok:[attachment=185:WP.jpg]Köszi előre is a segítséget! :slight_smile:

Én nem tudom, hogy egyáltalán kell-e ehhez valami plugin, - mármint a Comment Reply-hoz - , mert nekem minden WP-n, minden sablonomban ott van a válasz link, rögtön a hozzászólás alatt…Beállitások - Interakció - Hozzászólások további beállításai - Hozzászólások csoportosításának engedélyezése … szintű mélységig. Na IDE be van nálad téve a pipa???


'varnyu' wrote on '2010-08-08:
Én nem tudom, hogy egyáltalán kell-e ehhez valami plugin, - mármint a Comment Reply-hoz - , mert nekem minden WP-n, minden sablonomban ott van a válasz link, rögtön a hozzászólás alatt...

Beállitások - Interakció - Hozzászólások további beállításai - Hozzászólások csoportosításának engedélyezése ... szintű mélységig. Na IDE be van nálad téve a pipa?????
Most már igen, de így sem jelenik meg. És a másik? A kép alján látható, hogy mire gondolok.

Ha igy se jelenik meg, akkor elfogyott az ötletem … :frowning: Biztos van neked olyan, hogy valami comment.php … szerintem másold ide, és várjunk egy okosabbra, aki mélyebben is bele tud túrkálni.

A másik:Code:
Az első pedig attól függ, hogy be van e építve egyáltalán a comments.php fájlba ez a lehetőség. http://codex.wordpress.org/Function_Reference/comment_reply_link

'Efrud' wrote on '2010-08-08:
A másik:
Code:
Az első pedig attól függ, hogy be van e építve egyáltalán a comments.php fájlba ez a lehetőség. http://codex.wordpress.org/Function_Reference/comment_reply_link
Értem és köszi! :)

Mivel mindkét kérdésre kaptál választ, meg is köszönted, a témának adott cím pedig semmitmondó, nem segítő, nem utal a tartalomra; gyorsan lezárom, mielőtt valaki beleír még valamit. :wink: