Egyszerű tallózás a honlapon bővítménnyel

Sziasztok!



Egy olyan honlapot szeretnénk létrehozni, amelyben egy adott megyén belül lehetne specifikus adatokat keresni.



Úgy képzeljük el alapot, hogy a felhasználó egy kattintással kiválasztja a megyét, ahol lakik, ezt követően a konkrét települést, majd az adott szolgáltatás-típust, amit keres (például: gépjármű márkaszerviz keresése esetén egy miskolci lakos először kiválasztja BAZ megyét, majd Miskolcot, végül az érintett márkát - legyen mondjuk Ford és rögtön megjelenik egy lista a Miskolcon elérhető Ford szervizekről).



Ráadásul elég bonyolult lenne az adatokat egyesével felvinni, jó lenne, ha az adattörzset importálni is lehetne. Alkalmas erre a feladatra a WP? Ha igen, milyen plugint ajánlotok? Előre is köszönöm!

Sziasztok!



Utánaolvasgattam még az elmúlt hetekben és végül a második kérdést részben megválaszoltam magamnak, mert pld. a csv importerek erre lehet, hogy alkalmasak. Viszont itt jön a gond, mert csak pl. taget, szövegtörzset, stb-t engednek importálni, ráadásul minden típusból egyet.



Az én elképzelésem végső soron (az előző példánál maradva) ez:

Rákattintok BAZ megyére, a következő oldalon megjelennek az elérhető városok (ezek hivatkozások), amikre kattintva az adott város oldalára jutok. Itt megjelenik az, hogy pl.:

Név:

Cím:

Telefon:

annyiszor, ahány cég elérhető (a márkával már most nem is foglalkozom). A csv fájlból a nevet, címet és telefont kellene, hogy beimportálja. Van valakinek ötlete/tapasztalata ezzel kapcsolatban? Köszönöm előre is!