Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan jól működő sablont, amiben nincs sidebar, egyszerű fejléc, menüsor, tartalom, lábléc felépítésű.
Szeretnék csinálni egy ügyvéd ismerősömnek egy oldalt és wordpressel szeretném megoldani a sok és változatos modul kínálat miatt!
Nagyon meg köszönném, ha tudna valaki ilyet ajánlani, csak végső esetben szeretnék sablon faragásba kezdeni.
Üdv Peti
Néztem pár portfólió oldalt neked:
[*]Folio Elements
[*]Modfolio
[*]WP-Coda
[*]F8-Lite
[*]Showcase
[/list]
köszi!
még egy kérdésem lenne! az oldalak hozzászólását hol kell kikapcsolni? nem találok ilyen opciót.
Most majdnem olyant mondtam, hogy talán azt a kiskésit is lenne benne!
Meddig tartana átnézned az alapbeállítások között, a Vezérlőpult —> Beállítások részt???
Az előbb is elcsodálkoztam DjZoNe-n, hogy mennyire békésen tűrte a kérdésedet, sőt, ő vette a fáradtságot, és beírta a keresőbe a két három szót, amit nem tettél meg.
hát én esküszöm hogy korábban is és most is megnéztem ezeket a beállítási lehetőségeket, de oldalra(nem bejegyzésre!, nem a blog részt használnám) vonatkozó beállítást nem találok. Vagy számomra nem egyértelműek az opciók leírásai?
Az Interakció nevű résszel mennyire sikerült összebarátkoznod eddig?
jelenleg is azt nézem…
Bejegyzések/hozzászólások kezelésének beállításai
Bejegyzések alapbeállításai:
Bejegyzések alapbeállításai: Megpróbálja értesíteni a bejegyzésről az összes linkelt blogot.
Jelzések fogadásának engedélyezése más blogokból (visszajelzés és visszakövetés)
Hozzászólások engedélyezve az új bejegyzésekhez
(Ezek a beállítások felülbírálhatóak a bejegyzés írásakor.)
Hozzászólások további beállításai:
Hozzászólások további beállításai: A hozzászólás írójának meg kell adnia a nevét és e-mail címét
Hozzászólás írásához regisztráció és bejelentkezés szükséges
Hozzászólások automatikus zárolása, ha a bejegyzés régebbi, mint nap
Hozzászólások csoportosításának engedélyezése szintű mélységig
Hozzászólások oldalakra bontása, úgy hogy hozzászólás kerül egy oldalra és az oldal jelenik meg alapértelmezettként.
A hozzászólásokat úgy lehet megjeleníteni, hogy a(z) hozzászólás kerül mindegyik oldal felső részére
Kapjak e-mail értesítést, ha
Kapjak e-mail értesítést, ha valaki hozzászól egy bejegyzéshez
egy hozzászólás a moderációra várakozik
Mielőtt egy hozzászólás megjelenik
Mielőtt egy hozzászólás megjelenik egy adminisztrátornak el kell fogadnia a hozzászólást
a hozzászólás írójának kell lennie korábban elfogadott hozzászólásának
Hozzászólás moderálása:
Hozzászólás moderálása:
Hozzászólás a moderációra várakozók közé kerül, amennyiben több mint linket tartalmaz. (A hozzászólás-spam-ek közös ismertetőjele a linkek nagy száma.)
Ha a hozzászólás szövege, a név, az e-mail cím, az URL, vagy az IP cím tartalmazza a dobozban (alul) lévő szavak valamelyikét, akkor a moderációra várakozó hozzászólások közé kerül. Egy szó, vagy egy IP soronként. A szavakat külön sorba kell írni! Figyelem! A szűrő nem csak egész szavakra működik, tehát a “press” szó esetén a “WordPress” kifejezés is egyezést mutat.
Hozzászólás feketelista:
Hozzászólás feketelista:
Ha a hozzászólás szövege, a név, az e-mail cím, az URL, vagy az IP cím tartalmazza a dobozban (alul) lévő szavak valamelyikét, akkor a moderációra várakozó hozzászólások közé kerül. Egy szó, vagy egy IP soronként. Figyelem! A szűrő nem csak egész szavakra működik, tehát a “press” szó esetén a “WordPress” kifejezés is egyezést mutat.
Az avatar egy kép, amely az interneten keresztül kíséri a tulajdonosát, és mindig megjelenik a neve mellett, amikor egy olyan oldalon szól hozzá, amely támogatja ezt a funkciót. Itt beállítható, hogy ez a funkció engedélyezett legyen-e a honlapon hozzászólók számára.
Avatar megjelenítése Avatarok elrejtése
Maximális értékelés
Maximális értékelés G — Korosztályra való tekintet nélkül megtekinthető.
PG — Lehetséges, hogy durva, általában csak 13 évesnél idősebbeknek
R — Csak felnőtteknek, vagyis 18 éven felülieknek
X — A fentieknél még idősebbeknek
Alapértelmezett Avatar
Alapértelmezett Avatar Annak a felhasználónak, akinek nincs saját avatar képe, megjeleníthető egy általános logó, vagy az e-mail cím alapján generálható neki egy avatar.
Mystery Man
Üres
Gravatar logó
Identicon (Generált)
Wavatar (Generált)
MonsterID (Generált)
Retro (Generált)
Ebben semmi OLDALRA vonatkozó beállítás nincs, bármire megesküszöm, hogy nem találok megoldást… A korábbi verziókban, a oldal szerkesztésekor alul az Interakciók közt ott volt az “Hozzászólások engedélyezése”
Vagy úgy
Akkor, az oldal szerkesztésekor a “Képernyő beállításai” részt lenyitva, bepipálod az Interakciók checkboxot, és megjelenik, amit kerestél.
Szerintem ezt még hosszú órák alatt sem találtam volna meg. Köszönöm és bocsánat a bénázás miatt, de nekem az hogy itt érem el, az az infó kimaradt!
Győzőtől is elnézést, de sajnos nekem nem olyan egyértelmű minden, mint a régi felhasználók és én akkor kérek segítséget, amikor saját kútfőből nem jönnek a dolgok. Ãgy volt a sablonnál is, mert én csak azt kértem, hogy ajánljatok jól működő sablont ami esetlegesen bevált és megfelel a leírtaknak. Én is használom a googlet és a wordpress hivatalos oldalait. Ezek fényében végül leírnám, hogy nem tartom teljesen jogosnak a “-” értékelést. Lehet ez csak az én álláspontom, de attól, hogy valaki nem tud valamit, nem azt jelenti, hogy nem is akarja tudni, ergo azért kér segítséget, hogy fel tudja használni a tudást és esetelegesen, ha kérik, tovább is adja!
Bocsánat ha ezzel bántottam valakit, nem az volt a cél!
További minden jót!
Kellemes Ünnepeket előre is!
Örülök, hogy meglett
Én is örülök, hogy megoldottuk azt a gondot, ami tényleg alap-alap-alapgondok közé tartozhat.
Azt senki nem feltételezi, hogy valaki beszerez egy kütyüt (úgyis, mint kütyümániás), és nem nyomkod rajta végig minden gombot, minden lehetséges verzióban.