Üdv
Sokat szenvedtem egy dologgal meguntam így áruba bocsájtom!
A feladat: Suffusion themet használok. Annyit kellene hogy feltelepíteni egy olyan apróhirdetőt működőképesen, amely nem fizetős,lehet kb 2 képet feltölteni hirdetésenként, és a felhasználói része magyar!
Diákmunkás vagyok így ne várjatok nagy vagyonokat, inkább olyan ember segítsen aki értékel 2-3ezer forintot is.
ezt nem pontosan ertem, mi koze a mostani themednek az aprohirdeto rendszerhez? miert wp-ben akarod megcsinalni?
'Nero' wrote on '2010-08-31:
ezt nem pontosan ertem, mi koze a mostani themednek az aprohirdeto rendszerhez? miert wp-ben akarod megcsinalni?
Hali
Azért írtam le hogy melyik themet használom mert úgy tudom hogy van olyan apróhirdető plugin amelyik nem biztos hogy kompatibilis a Suffusion themmel.
WP-t használok így gondoltam valamilyen classifieds pluginnal lehet ezt csak megoldani. Van rá más megoldás is?
'Hunyadi' wrote on '2010-08-30:
Üdv
Sokat szenvedtem egy dologgal meguntam így áruba bocsájtom!
A feladat: Suffusion themet használok. Annyit kellene hogy feltelepíteni egy olyan apróhirdetőt működőképesen, amely nem fizetős,lehet kb 2 képet feltölteni hirdetésenként, és a felhasználói része magyar!
Diákmunkás vagyok így ne várjatok nagy vagyonokat, inkább olyan ember segítsen aki értékel 2-3ezer forintot is.
Van ilyen, én a Suffusion-nal is használom. Ha konkrétabb kérdésed van akkor keress itt: tomi@tominet.net