Sziasztok!
Ilyet még sose tapasztaltam :huh: Egészen tegnapig minden működött az oldalamon és az új tárhelyen, minden!
Erre ma reggel látom, hogy egyik link sem megy az oldalon, se a page-k linkjei sem pedig a bejegyzések linkjei. Már frissítettem a permalinks-et is de semmi!
Na most én időközben betelítettem a tárhelyemet annyi mindent kellett feltöltenem (épp most kértem meg a tárhelyszolgáltatót, hogy növeljék meg nekem picit) és meg is duplázták, viszont valami nincs rendben, mert hiába duplázták meg, feltölteni nem tudok még mappát sem tudok létrehozni a tárhelyemen, úgyhogy most ízt írták, hogy valamit orvosolnak rajta és 2 óra múlva próbáljam újra. Ennek lehet köze ahhoz hogy nem működik egyik link sem az oldalon? Mert a kettő ugyan egybeesik de nekem a tárhelyem telt be és nem pedig a “Monthly Bandwidth Transfer”
Szerk: annyi módosítanék, hogy most látom csak, hogy csak abban az esetben működnek a linkek, hogy ha permalinks a default-ra van állítva, minden más egyéb beállításnál 404 error hibaüzenetet kapok
Hét akkor kérdezd meg, hogy mod_rewrite miért nem működik.