Egyéni javascript használata

Sziasztok!Ha jól tudom a WP alapértelmezetten nem kezeli a külső javascripteket biztonsági okokból, azonban én szeretnék egyet működésre bírni alatta, méghozzá a “tablecloth” nevűt. Ez mindössze annyit csinál, hogy az oldalon található összes táblázatnak egyéni külsőt ad (CSS) valamint aktiválja a “mouseover” funkciókat, ergo egér rávitelre és kattintásra szép effekteket produkál.Itt a mintaoldal és maga a script: http://cssglobe.com/lab/tablecloth/Annyit el tudtam érni, hogy a CSS elemeit bemásoltam az aktuális téma CSS fájljába és így a táblázatok már szebbek, de a javascripttel elakadtam. Van “All In One SEO pluginem”, ebben be tudom állítani, hogy minden oldal tagjébe beillesszen bizonyos kódot, meg is próbáltam ezzel a módszerrel beilleszteni a szükséges hivatkozást, de nem értem el eredményt.Megoldható valahogy a dolog? Meg úgy összességében hogyan tudom én működésre bírni a külső JS-eket?Előre is köszönöm a segítséget!

ezt a sablonod header.php fájlba a elé:Code:

j.js = ad meg a .js fájlod elérési útját.

a WP kezeli a javascripteket (külsőt is, és "belsőt" is)

így van. :slight_smile: . A WPMU nem szereti a javaszkripteket.(de arra is van megoldás) :wink:

hé. minden szereti a javascriptet csak rábeszélés kérdése :smiley:

(Off) hé , attól még , hogy 'rábeszéled', nem biztos hogy 'szereti'. Elfogadja , de nem 'szereti' . :wink:


'hitetlen' wrote on '2010-02-07:
ezt a sablonod header.php fájlba a elé:


Code:

j.js = ad meg a .js fájlod elérési útját.

a WP kezeli a javascripteket (külsőt is, és "belsőt" is)
Köszönöm, megpróbáltam így is, de nem működik... Próbáltam megadni teljes elérési úttal is és csak simán úgy is, hogy "/tablecloth/tablecloth.js" És igen, maga a mappa az oldalam gyökerében van és benne a .js fájl, tehát elviekben mennie kéne, mégse megy. A kód a előtt van, az oldal forrásában is jól jelenik meg, de nincs eredmény, valamiért nem aktiválódik. Sajnos nem értek a javascripthez, hogy abban van-e baj, de az előző, nem WP alapú oldalamon tökéletesen működött.

Más javascript van fent? esetleg olyan plugin ami használ js-t?(előszeretettel imádnak összeakadni). :frowning:

wp codex bongeszes? http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_enqueue_scriptamugy en ezt hasznaltam legutobb:

Code:function enscriptem() { ?><?php

}add_action('wp_head', 'enscriptem');

próbáld ki az alapsablonnal (illetve próbáld csak ki a saját mappájában, pl. hozz létre neki egy valami.php fájlt, és próbáld ki abban, majd ugyanezt próbáld ki úgy, hogy a valami.php fájlt kimásolod a gyökérbe - szerintem abban sem fog működni)

Köszönöm a segítségeket, meglett a megoldás a következő formában:<script src="/js/tablecloth.js" type=“text/javascript”>Tanulmányoztam a header.php-t és a többi .js fájlra is így volt a hivatkozás. Kikerestem a sablon mappáját, ahol a .js fájlok találhatók, bemásoltam oda az enyémet, átírtam a hivatkozást ás voila…működik is :slight_smile: