Egyedi szöveges számolós gomb

Sziasztok! Tud valaki olyan bővítményt ajánlani, ami itt látható gombot tudja: http://www.sutigyar.hu/recept/konnyu_epertortaPl. “Én is megsütöttem” gomb és alatta (vagy valahogyan) meg mutatja, hogy mennyien klikkeltek rá.


En most rakerestem de nem nagyon talaltam semmit :((( sajnos ezt le kell programoznod …

Én sem találtam, de az is lehet, hogy rosszul kerestem rá, hátha valaki tud vagy talál. Sajnos a programozás nem megy.

Ilyen “klikkelős” számolós pluginból van pár, esetleg ez: http://wordpress.org/extend/plugins/thanks-you-counter-button/screenshots/Ez mondjuk egy gombot tesz ki, Köszönöm-re lehet nyomkodni, de a gomb felirata átírható tetszőlegesre és számolja, hányszor nyomtak rá.Talán ezt lehetne farigcsálni, tesztelni. NEM PRÓBÁLTAM!Én a “wordpress post counter buttom” szóra/kifejezésre kerestem rá a gugliban, ezeket variálhatod, hátha találsz jobbat.

ez a plugin ranezesre szerintem is jo lehet neki :slight_smile: meg en is eltettem a konyvjelzoim koze :))

Nagyon jó kis plugin sok testreszabási lehetőséggel és hasznos funkcióval… Használom is és Én magyarosítottam. 1.6.7-es verziótól. :sunglasses:

Köszi a tippet! :slight_smile: Magyarosítás honnan tölthető le?

Alapból tartalmazza a magyar nyelvi fájlokat, tehát a bővítmény telepítésével a magyar fordítást is letöltöd. (A bővítmény könyvtárán belül a Lang mappában van. Ha magyar nyelvre van állítva a WP-d,akkor automatikusan magyar lesz az admin felület is és gomb felirata is.)Nálad nem így van?


Közben telepítettem és alapból magyar nyelvű. :slight_smile: