Egyedi sablon fejlesztésére keresek szakembert

Sziasztok!Szeretnék egy teljesen egyedi videojáték oldalt és úgynéz ki, hogy továbbra is a wordpress motort marad alapnak. Erre szeretnék egy teljesen egyedi sablont egyedi funkciókkal. Sajnos az én tudásom ehhez már kevés, az arculat, a tervek mind megvannak, már csak egy php-ban, javascript-ben és WP-ben jártas csapatot keresek, akik képesek megvalósítani a megálmodott sablonom. Vagy esetleg tud valaki megbízható szakembert? A neten sajnos eddig egyre sem bukkantam rá…Alább felsoroltam a kívánt tulajdonságokat és mellékeltem egy-két oldalt, ami alapul szolgálhat a könnyebb érthetőség végett.

  [*]Playfire-hez hasonló közösségi rendszer

  [*]Játékadatlap: minden infót hoz az adott játékról

  [*]Folow/unfolow rendszer: Az olvasó követhet játékokat, felhasználókat és minden egyéb dolgot. amit a saját adatlapján nyomon követhetnek, ezeket rendezhetik, szerkeszthetik, vagy törölhetik.

  [*]User blog/Szerkesztői blog rendszer: A legfrissebb és népszerűbb 10 blogokat hozná a főoldalon

  [*]V.I.P rendszer: a legaktívabb olvasók jutalmazhatóak lennének ezzel a titulussal.

  [*]Hot tartalom: a legolvasottabb/nézettebb tartalmakat hozná a főoldalon egy blokkban.

  [*]Kép galéria. A képek vízjelezhetőek legyenek

  [*]A címlap mellett minden egyes platformnak külön kezdőlap

  [*]XP és rang rendszer: az olvasókat a tevékenységük függvényében jutalmazná az oldal.

  [*]Achievement rendszer: szintén a tevékenységek függvényében jutalmazná az oldal az aktívtagokat. 10 barát után, xy hozzászólás után, avatár kép feltöltése, stb.. ez a rendszer is össze lenne kötve az XP rendszerrel.

  [*]Csoportok

  [*]Fórum

  [*]Klubbok

  [*]Mobil app

  [*]Belépés és regisztráció: Facebookkal, Twitterrel is belehessen lépni az oldalra. Lehessen moderálni és bannolni is..

  [*]Megosztási rendszer: Facebook, Twitter, Google+, Youtube

  [*]Értesítési rendszer: Valamilyen látványos animáció formájában figyelmeztetne az oldal ha üzenetünk érkezett, vagy ha fejlődött a szintünk esetleg kaptunk egy achievement-et. Ha megoldható valamilyen scriptt-el. Úgy képzelem el, mint amikor egy szerepjátékban szintet lépünk, vagy pontot kapunk, látványosan animált módon történne. Ha kell érthetőbben is kifejtem, mire is gondolok. Az értesítések testre szabhatóak, vagy kikapcsolhatóak lennének.

  [*]Értékelő rendszer a tesztek és játékok értékeléséhez, felhasználók által is lehessen értékelni egy játékot, vagy tesztet.

  [*]Integrált videó/audió player: Lokálból feltöltött videókat vagy URL alapján. YouTube, Videogamer, Gametrailers kompatibilis lejátszó. HD minőségben is képes legyen lejátszani, lehessen élő műsorokat streamelni, (online gameTV).

  [*]Hot tartalom: a legolvasottabb/nézettebb tartalmakat hozná a főoldalon egy blokkban.

  [*]Kép galéria. A képek vízjelezhetőek legyenek.

  [*]A címlap mellett minden egyes platformnak külön kezdőlap

  [*]XP- és rang rendszer: az olvasókat a tevékenységük függvényében jutalmazná az oldal.

  [*]Achievement rendszer: szintén a tevékenységek függvényében jutalmazná az oldal az aktív tagokat. 10 barát után, xy hozzászólás után, avatár kép feltöltése, stb.. ez a rendszer össze lenne kötve az XP rendszerrel.

  [/list]  Playfire


  thegameeffect Ennek az oldalnak a funkciói nagyon tetszenek..

Hát nem nagyon tülekednek a szakemberek. :slight_smile: Úgy látszik senki nem akar pénzt keresni manapság… :slight_smile: Akkor kersgélek tovább…

Amit te szeretnél, az gyakorlatilag egy Buddypress-es továbbfejlesztés. Tehát nem sablonfejlesztés, hanem plugin fejlesztés. Ahhoz már komolyabb tudás kell, így kevesebb is az ember és az ár is magasabb. (Én is pl. csak sablonkészítéssel foglalkozok, a plugin fejlesztéshez nem konyítok eléggé…)Tehát inkább WP-s programozót keress. :slight_smile:u.i. Kis kötekedés: Youtube megosztás milyen? :stuck_out_tongue:

Sok példát láttam már arra, hogy magába a sablonba vannak belepítve az egyedi funkciók, pl. rengeteg themeforestes wp sablon is erre ad bizonyitékot. Gondoltam, hogy nem fognak tolongani a jelentkező, de egy próbát megért. :slight_smile: A youtube megosztás? Jó kérdés… :slight_smile:

Mennyit szánnál rá? Elég sok egyedi fejlesztés van benne. Azért nem tolonganak - gondolom- mert minden megrendelőnek kell minden, csak amikor meghallják az árat, akkor dobnak egy hátast.Amiket leírtál … Van sok minden amihez van plugin és csak használni kell. De az egyedi rendszerek, egyedi animációk már megdobják az árat.

Maximum 300.000 forintot szántunk volna rá, de látom, hogy kompormisszumokat kell hoznom és nem fog beleférni minden funkció egyszerre…:S Mert az valóban megfizethetetlen egyenlőre számunkra…

Amúgy egy kis minimális wp-s tudással, ennek a 80%-át meg tudja bárki csinálni.

Ez tény és én is ezt látom a legjobb megoldásnak, hogy meg csinálom amit tudok, a többit pedig leprogramoztatom… De szerettem volna mindent megcsináltatni, mert nekem mostanában nem sok az időm…

Köszönöm az “aktív” érdeklődést, de már nem aktuális a munka… megoldottam másképpen… Vagyis majd én bele kezdek a fejlesztésbe. Csöcs… :wink: