Egyedi sablon fejlesztés admin felülettel

Hol keressen az ember WordPress sablon készítőt, aki fenntartható HTML kódot és admin felületet (nem ACF!) készít kizárólag modern fejlesztési eszközökkel?

Ez részben attól is függ, hogy mire szeretnéd használni a sablont.

Ha csak saját használatra kell:

  • magyar webfejlesztő cég, akinek van több WordPress referenciája
  • külföldi webfejlesztő cég, akinek szintén van több WordPress referenciája
  • körbekérdezni az ismerősök között, hogy ki tud esetleg ajánlani vki szabadúszó fejlesztőt
  • szabadúszó oldalak (pl. Upwork, Freelancer, Toptal)

Érdemes odafigyelni, hogy a cégnek a WordPress referenciája tényleg egyedi fejlesztésű sablon legyen, ne átalakított marketplace-ről vásárolt sablon, vagy ne Divi sablon. Magyarországon azért sok cég csinálja ezzel a módszerrel megbízásra a weboldalakat, ami nem nevezhető modernnek és fenntarthatónak szerintem.

Ha szabadúszót keresel, akkor esetleg webdesignereket is érdemes lehet megkérdezni, hogy ők kikkel dolgoztak együtt, kit tudnának ajánlani. Profi grafikusoknak több csoportjuk is van (pl. Facebook, Behance, DeviantArt), ahol könnyen tudsz keresni és érdeklődni.

Ha külföldi szabadúszót keresel, akkor jótanács: kerüld az indiaiakat, bangladesieket meg a többi ilyet szabadúszó oldalakon. Ha a viszonylag olcsó ár fontos szempont, akkor az ukránok általánosságba szerintem profik, megbízhatóak és jó áron dolgoznak.

Ha pedig termék minőségbe kell:

  • Azok között a WordPress.org fejlesztői profilok között keresnék, akiknek van egy vagy több munkájuk feltöltve repo-ra, mert az biztos, hogy megfelel a szabványoknak, és a kódminőséget is tudod ellenőrizni

Ha nem egyetlen munkáról lenne szó, hanem folyamatos megbízásról, és állást ajánlanál a fejlesztőnek, akkor ide érdemes lehet kirakni a hirdetést: jobs.wordpress.net

Ha pedig nem csak általános elméleti kérdés volt, akkor szerintem írd le az elérhetőségedet is, hogy ha vki olvassa, akkor fel tudja veled venni a kapcsolatot.