Egyedi post id -k megjelenítése archive-ban

Sziasztok!Alapjáratban van ugye az alap post type, ami minden bejegyzéshez társul, nálam van még egy post type, amit most egy egyéni plugin hoz létre hasonló felépítéssel mint a wordpress (összes bejegyzések, kategóriák, címkék…stb).Hogyan érhető el az, hogy az archive php ne tegyen különbséget a post type-ok között, és ettől függetlenül mindent megjelenítsen?Ezek az alapok:

<?php $this_post_type = get_post_type( $post ); ?><br />
<?php if ($this_post_type == 'portfolio') { echo '<span>'.__('Portfolio Archive').'</span>'; } ?>
```<br />
És ezt adtam hozzá én:<br />
<br />
 <br />
<?php if ($this_post_type == 'uj_post') { echo ''.__('új post Archivum').''; } ?>

Azért visszakérdeznék, mert nem tejlesen tiszta: tehát azt szeretnéd, hogy egy queryben jelenítse meg a “Portfolio” és az “Új post” post_type-pal rendelkező posztokat egy közös “Archívum” fejléc alatt? Mert akkor kb.

<br />
<?php if ($this_post_type == 'portfolio' || $this_post_type == 'uj_post') { echo '<span>'.__('Archívum').'</span>'; } ?>

Azt szeretném, hogy normális archive elrendezésben jelenítse meg a posztokat. Amit másoltál kódot, azt már tartalmazza a sablon, amivel a szimpla posztokat és a portfolio posztjait listázza, viszont van egy bővítmény, aminek szintén vannak posztjai, erre most kipróbáltam ezt a query-t:


```<br />
Ezzel csak annyi a bajom, hogy most minden menüpontban, amit kategóriaként rendeltem hozzá, kilistázza az adott post type-ot, nekem pedig csak egy menüpont alatt kellene ez. Próbálok if - else parancsot adni, de akkor meg az oldal lesz hibás.<br />

Mert kimarad egy záró zárójel :wink: Az 5-ös után kettő kell, az első az 5 előtt nyílik, a második az if után.


Na bakker, erre nem jöttem volna rá, csak órák múlva… :smiley: Köszi! :slight_smile:

Nincsmit :slight_smile: