Egyedi pluginok

Tisztelt Magyar Wordpress Közösség!

A következő projektemhez szükségem van egy többnyelvűséget támogató pluginra, azonban a jelenleg elérhető kiegészítők nem felelnek meg az elvárásaimnak, ezért úgy döntöttem, kerül amibe kerül, saját plugint csináltatok. Az ötlet idáig egész egyszerű, azonban a megvalósításhoz nem találtam még megfelelő szakembert. Ebben kérem a segítségeteket, remélem tudtok ajánlani vagy egy magyar webdesignert/design csapatot, aki foglalkozik ilyesmivel, vagy valami támpontot hogy hol és kinél lenne érdemes érdeklődni.

A segítségeteket előre is köszönöm

Kifelejtettem, hogy egy nagyon profi bővítményre van szükségem, saját options panellel, ki és bekapcsolható funkciókkal. Elsősorban megbízható külföldi cégek érdekelnek vagy ilyen témában utazó elismert szabadúszók, lényeg, hogy nagyon minőségi munka kell.

Ráadásul webdesigner az design-al foglalkozik nem a bővítmény leporgramozásával… szóval valamiféle webfejlesztőt keresel inkább…

Igen, elnézést, elírtam. Kiderült, hogy mégicsak van egy használható plugin, a qTranslate, a webfejlesztőnek ezt kellene az igényeimnek megfelelően továbbfejleszteni és átalakítani.

Ha téged elsősorban megbizható külföldi cégek érdekelnek, akkor miért nem veszed fel a kapcsolatot a qtranslate kifejlesztőjével … :unsure: