Egy bizonyos oldalon megjelenítek olyan bejegyzéseket amik egy adott kategóriával vannak összerendelve (pl. termék újdonságok kategória). Minden egyes bejegyzéshez tartozik egy egyedi mező, amit én a “kampányszám”-ként nevezek (pl. 2010/02; 2010/02; stb).
Az adott bejegyzéseknél szépen meg is tudom jeleníteni az egyedi mezők értékét.ű
Nekem viszont arra lenne szükségem hogy a meglévő "kampányokat" listázza ki, és azon belül listázza ki azokat a post-okat amikben ez az egyedi érték megtalálható, persze link-ként.
Hogyan tudom ezt megcsinálni? Próbáltam sok példát de ilyet nem találtan eddig. Várom a segítségetek!
Igen, ez jó megoldás lehet aban az esetben ha csak rendezésről lenne szó, de az én problémám nem a rendezés, hanem a lista megfordítása, tehát nem a post címeis után jelennek meg a saját mező adatai, hanem a saját mezők lennének a rendezés alapjai a ciklusban és az egyes sajátmezők alá kerülnének kilistázásra a postok.
tehát most így néz ki:
post hivatkozás
saját mező adatai
post hivatkozás
saját mező adatai
post hivatkozás
saját mező adatai
De nekem így kellene kinéznie:
sajátmező adatai</li
Post hivatkozásai
Post hivatkozásai
li>sajátmező adatai</li
Post hivatkozásai
Post hivatkozásai
Post hivatkozásai
Ãgy talán jobban érthető a gondom! Köszi addig is a segítséged!
Látom sokan megnézitek a kérdésem, de tényleg nincs erre válasz? Esetleg nem érthető amit leírtam? Még sajnos nem tudtam megoldani ezt a gondot, ezért nagyon jó lenne ha valaki tudna valami instrukciót adni! Köszönöm!
Hogy őszinte legyek már korábban is akartam írni, de gondoltam hátha van itt valaki, aki jobban ért ehhez.
Szerintem jobban jártál volna, ha ezt az egészet inkább szűlő-gyermek kategóriákkal, vagy egyedi rendszerezéssel (Custom Taxonomies) oldod meg, mint custom field-el, mert így jól megnehezítetted a saját dolgodat.
De, ha mindenképp így akarod, akkor nézz rá erre a plugin-ra, hátha segít.
A meta adatok egy csomó mindenre jók, meg hasznosak, de rendszerezésre nem igazán.
Még valami eszembe jutott! A taxanomiákat lehet használni szülő-gyerek módon?
Hali!
Köszönöm a hozzászólást, megpróbálom akkor át gondolni hogyan lehetne másként! A szülő-gyermek kategóriákra gondoltam én is ám ezzel az a gondom, hogy a kampányok száma évek múlva nagyon sok lesz, és így igen nehezen lesz kezelhető (lehet hogy nem?). A taxanómiákat nem ismerem, azt még meg lesem.