Sziasztok
A problémám a következő.
Adott egy kutya kozmetikusokat gyűjtő oldal. Minden egyes bejegyzés, egy külön szakemberhez tartozik, egy rövid leírással, térképpel stb…
Az egyedi mezőkben külön létre lett hozva több paraméter, ami ugye szinte minden bejegyzésnél elő fog fordulni, pl telefonszám, cím, email stb…
Hogyan tudnám azt elérni, hogy ezeket az egyedi mezőket a bejegyzés alapból megjelenítse, nyilván némi formázással és magyarázattal.
Hiányos php tudásommal én valahogyan ezt úgy képzelném, hogy bejegyzést generáló php file-ban, kiíratnám a különböző egyedi mezőkhöz tartozó változók értékét, de… Elképzelhető hogy van erre plugin, de nem találtam, vagy valami számomra rejtett és fondorlatos beállítással ezt megoldhatom (bár ez kevéssé tűnik valószínűnek ).
Minden megoldás érdekel, mert pár napja szenvedek vele és se angol se magyar forumon nem találtam hasonló leírást, ha elkerülte figyelmemet előre elnézést kérek.
Köszönöm!
Itt egy megoldás, ezt még F.Győző mondta nekem: http://syska.vizipipafan.hu/egyedi-mezo-is-meg-nem-is/
A középső php rész elé és mögé lehet írni is sima html-t. Ha van a mező értékéhez tartalom akkor megjelenik, ha nincs akkor nem.
Annyit még tudnál segíteni,hogy hova érdemes beilleszteni, hogy ne okozzon galibát, és hogy meg is jelenjen?
Mert most a single.php-ba illesztgettem be, kb a post-title alá, gondoltam ott jó helyen lesz, de csak simán kiírja kódot, valahogyan nem akar működni…
Bocs a bénázásért,de valamit nagyon benézek.
ID, 'megye', true) ) { ?>
ID, "megye", $single = true); ?>
Nekem így néz ki a kód, de sehogyan sem akar megyét(se) megjeleníteni.
Előző hsz, törölve, csak formázási probléma volt, bemásoltam notepad+±ba és máris rendben van a dolog! Nagyon köszönöm!
Kedves Syska!
Aranyos vagy, hogy ezt a kódrészletet rám akarod kenni, de elég köztudomású, hogy én nem ilyen vagyok… a kódok világa nem az én területem. Bááár, ha jól megggondolom, és Csomesz szerint bejött, akkor akár én is mondhattam volna. De inkább akkor ismertem rá, amikor Csomesz azt kezdete puhatolni, hogy mi lenne, ha működne is… Na, ahhoz inkább lehetne közöm…
Szóval, ehhez a kódrészlethez nem nekem van közöm, Syskának jár érte a köszönet, akárhonnan vette is!