Egyedi menü

Sziasztok!WP-ben van lehetőség képeket használni a menük gombjaihoz?

Teljesen egyedi grafikai megoldással készült ugyanis a fejléc, hozzá pedig a menüsor is.

Van rá mód, hogy szétvágva, vagy máshogyan a fejléc alatt menügombokat gyártsak ezekből a grafikai elemekből?

Köszi előre is.

Kezdetleges megoldásként beillesztheted mondjuk képként és ráteheted egyesével a linkeket. Köztes megoldásként a 'Pixopoint Multi Level Navigation' Plugint ajánlanám. Ezzel, mint ahogy a neve is sugallja akár lenyíló menüket is létrehozhatsz és css-el formázhatod (például a jelenlegi grafikát berakod háttérnek).

Profi megoldáshoz kezdj el ismerkedni az Adoba Fireworks-el. (Szerintem :slight_smile: )

Köszi! Az első megoldás is tökéletes lenne. Kifejtenéd kicsit bővebben, hogyan tudok egyesével linkeket rátenni egy képre?

Ha jól értem, ez ilyen kép-térképes dolog, azt ismerem, de wp-ben hol tudom ezt konfigurálni?

Nem tudom, hogy milyen térképre gondolsz, Én paraszti egyszerűséggel arra gondoltam, hogy beteszel egy képet ami egy link közé van zárva. Plugint, ami css nélkül generál menüt nem tudok. De hátha jön valaki…

Sziasztok!

Nekem is a menüvel akadt gondom:

A sablon amit használok, két egyedi menüt enged (de a gyári sablont is kipróbáltam).

A probléma azzal van, hogy amikor jobbról áthúzom a bal oldalon lévő dobozva a kiválogatott menüelemeket (termékek, kategóriák) és megnyomom a menü mentése gombot egy darabig látszódik, hogy dolgozik a rendszer, majd nagy semmi. Csak egy üres képernyő. Valamiért nem enged menteni. Elsőre sikerül. De ha később módosítani szeretnék, vagy csak bővíteni, akkor nem tudom elmenteni a változásokat. Szerintetek mi lehet a gond? Van esetleg más mód is a menü mentésére?Üdv:

z

valami jóképű bővítménnyel és/vagy szkripttel ütközhet.Próbáld meg úgy - játszásiból, hogy minden bővítményt kikapcsolsz, és az alapsablonnal próbálod, majd átváltasz a szóban forgó sablonra. Megy még? Ha nem akkor a sablon a balhés, ha nem, akkor egyesével visszakapcsolod a bővítményeket és közben megnézed az eredményt.Ki fog bújni a szög a zsákolásból… :slight_smile:

Hmmm…Megpróbáltam. Bár alapból csak két bővítmény volt bekapcsolva. Kikapcsoltam, de mindjárt vissza is kellett kapcsolnom, mivel ha wp e-commerce-t kikapcsolom, akkor értelemszerűen a termékek is megszűnnek. Márpedig én a termékeket, és a termékkategóriákat is szeretném menübe. De semmi változás sajna. Amit megfigyeltem, hogy talán a mennyiséggel is baj van. Vagyis egy darabig (kb. 18 menüelem) semmi döccenő. Szépen kipipálom a bal oldali dobozok valamelyikéből a nekem szimpatikus elemet (pl. termék) és mentem a változást. Ez működik 17 -18 elemig kb… Aztán e fölött csak nagy üres képernyő. És nem engedi menteni az újabb menüelemet. Sőt a már mentettet se engedi törölni. Semmi hiba üzenet, csak egy darabig látom hogy dolgozik a rendszer (kis kör tekereg) aztán a fehér képernyő úgy marad. Valószínűleg a termékeket nem teszem menübe (legördülő menü), ha más megoldás nincs :(.

Azt is megpróbáltam, hogy telepítettem egy másik wordpress-t (végül is csak 5 perc a telepítés). De semmi. Ugyanazok a tünetek. Ráadásul a sablon kimondottan a wp e-commerce-re épül (MIO). És egyedi menü nélkül nem is működik. Próbáltam az alap sablonnal is. De ott is ugyanez a gondom.

Más ötlet esetleg?Köszi minden segítséget.

z

Én is hasonlót szeretnék kérdezni!

Nálam a felső,vízszintes menüsor-ami a kategóriák neveiből áll-jelenleg egyszínű.

Nem is lenne ez baj,ha nem kaptam volna jó pár visszajelzést azoktól akik nem gyakorlott netezők,hogy nem látszik rajta,hogy azokra klikkelni is lehet.

Szeretném mindegyiket más színüre szinezni,hogy feltünőbb legyen,hátha egyértelműbb lesz,vagy minden menüpontnak keretet adni,hogy ne follyanak egybe.

Ehhez szeretnék segítséget.Ho kell a css-ben és mit és hogyan átírni ezt a felső (fejléc alatti )menüsort.

Átmenetileg oldalra is kiraktam a kategóriákat,de már úgy érzem agyon magyaráztam az oldal működését és mégis van aki így sem tudja használni:(