egyedi kezőoldal

Sziasztok!A témám kezdő oldalát szeretném úgy átalakítani hogy hat hír (bejegyzés) kategória lesz. Ezekből a 6 hír kategóriából lenne 6 box a kezdő oldalon. A boxokban minden kategóriából egy kiemelt hír lenne (az első) és 5 egyéb hír. Az első hírt megjeleníteni címmel és kivonattal együtt a többinek meg csak a címét jelenítené meg.

Ezen felül a kezdő oldalt lenne egy képváltó panel (nivo slider for wordpress-re gondoltam) és alatt a boxok és a képváltó között lenne a legfrissebb hírtudtok egy kis kiindulási pontot adni hogy tudnám megvalósítani?előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteke

Keresgélj egy kicsit a magazin stílusú wp sablonok között; több helyen. többféleképpen megoldották ezt már. Hogy éppen 6, vagy 8, vagy éppen 4? Azt nem tudom, de bizonyára könnyebb lesz átalakítani, mint a majdnem semmiből nekifutni.Ha pedig nagyon őszinte akarok lenni (márpedig az szoktam lenni), akkor azt mondom, hogy aki még a minta keresgélésig sem jut el ekkora munkában, az milyen kezdőpontot szeretne?

Ha nem tudja megcsinálni, akkor miért nem keresgél utána? Ami magyarázatot várnál, az inkább a “Munkát adok” rovatba valóvá tenné a hozzászólásodat.