Egyedi kezdőoldal!

Szóval szerettem volna egy egyedi kezdőoldalt sidebar nélkül!

Készítettem a page.php-ről másolatot átneveztem majd a <?php get_sidebar(); ?> kivettem, az elejéhez pedig hozzáadtam:

<?php

/*

Template Name: Home

*/

?>

de hiába állítom be admin felületen, hogy a megfelelő sablont használja! Minden oldalról eltűnik a sidebar.

Remélem tudtok segíteni köszi!

<?php

/*

Template Name: Home

*/

?>

de hiába állítom be admin felületen, hogy a megfelelő sablont használja! Minden oldalról eltűnik a sidebar.

Remélem tudtok segíteni köszi!

az téma összes php scriptjéból ki kell venned a sidebart, am nem teljesen értem, hogy miért adtad azt hozzá de mind1

(márha nem kell sidebar)

De nekem csak a kezdőlapon nem kell a sidebar a többin igen!

A page.php-ról csinálsz egy teljesen azonos másolatot page-home.php néven. Az utóbbiból kitörlöd a sidebar-t és hozzáadod az fenti kódot. Így már meg lesz.

elméletileg csak az index.php-n kellene akkor kivenned, vagy oda új widgeteket létrehoznod

'syska' wrote:

A page.php-ról csinálsz egy teljesen azonos másolatot page-home.php néven. Az utóbbiból kitörlöd a sidebar-t és hozzáadod az fenti kódot. Így már meg lesz.

Köszönöm Syska így már jó :D Csak azt nem tudom mit ronthattam el.

még ennyi sem kell, index.php-ből másolat, ott törlöd a [font=helvetica, arial, sans-serif:724390fa] -t[/font:724390fa]

[font=helvetica, arial, sans-serif:724390fa]a neve legyen home.php[/font:724390fa]

a wordpress automatikusan a home.php-t teszi kezdőlapnak, nem kell statikus oldalt beállítanod.