Egyedi hibaoldal kikerülése

Kedves fórumozók. Kérdésem az lenne tudnátok e segiteni abban hogy tudom kikerülni a tárhely szolgáltató egyedi hiba oldalát. A probléma a http://tippmixlap.hu oldalon van,az ha megpróbálod az oldalamon egy kicsit megterhelni a rendszert annyival hogy csak a kezdőlapon barangolsz és a menüsort lekéred új ablakokban ,szóval hogy egy gépről ugyanazt az oldalt lekéred többször azonnal jön a hibakód, 403 átirányitással azonnal a szolgáltató oldalára dob. Nincs valami elképzelésetek? Pl most próbáltam az adatlistazo.hu is elterelt. Ugyanugy a szerveren több oldalt lekértem ugyanez a helyzet. Ha nagy az oldal terhelés sok a látogató remek reklám a tárhelynek. Ez egy fizetett csomag, nem ingyenes tárhely. Htaccesben meglehet tiltani az átirányitást???

És mi lenne, ha legelőször szólnál a szolgáltatónak, hogy nem ezért fizetsz? (Mondjuk az én szememben gyanúsan olcsó…)

Amit mondasz - x darab oldal megnyitása egymás után új ablakban/lapon, az még egyáltalán nem üti meg a terhelés fogalmát. Ez nálam bevett szokás, pl. híroldalnál vagy olyan blognál, amire mondjuk hetente nézek rá.

Már szóltam de sajna 2 hét elteltével sem történt semmi

Nos, ha a szolgáltatód szolgáltatása 2 hét után egyenlő a semmi történéssel, akkor onnan menekülj!

Egyik barátom aki a szelvedomester.hu domainen van szintén igy járt. Nem hiszem nincs erre valami megoldás. Ez az én tudásomat felülmulja . Bevetettem már mindent :frowning:

A szélvédős oldalon most nem a szolgáltató hibalapja jelenik nekem meg.

Próbálj meg új lapon egyszerre megnyitni 2-3 oldalt, azonnal vége. Márpedig sokan úgy böngésznek,egyszerre nyitnak több lapot egy oldalról