Egyedi betűtípus mindenhol

Hello!

Hogy lehet megvalósítani, hogy az általam kiválasztott betűtípus jelenjen meg mindenhol? bejegyzés szövegénél, oldalak szövegénél, egyéni menü is ugyanilyen betűtípusú legyen…Helvetica Neue ultra light amire gondoltam…

Tudtok benne segíteni?

• Ha megvan a google font könvytárban, akkor beilleszted a kódot (kiírja a fontoknál)
  • Használod a font face megoldást
  • Használsz valami font manager bővítményt (bár amiket eddig láttam csak a h tag-ek lecserélésére voltak alkalmasak, de ez nem jelenti azt, hogy nincs, ami mindent le tud cserélni).

És a CSS-ben átírod a betűcsaládot.

Google font-on nincs fent már megnéztem…

Nézek valami font managert bővítményt hátha…de kétlem, mert ez egy elég egyedi betűtípus.

Megtaláltam még is csak…viszont fizetős elméletileg…azt akkor meg kell vennem és csak úgy tehető ki ez a betűtípus a weboldalra?

Szia,

Igen, jól látod a Helvetica fizetős font (nem is olcsó). Valamint a liszensz nem engedi a web beágyazást (@font-face, cufon stb.) Mac-en alap font, itt be is tudod állítani, de windows-on nem, úgyhogy szerintem válassz másikat.

Ha elég a mac:

body {<br />
font-family: "HelveticaNeue-Light", "Helvetica Neue Light", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, "Lucida Grande", sans-serif;<br />
font-weight: 300;<br />
}