egy wordpress több adatbázis

Sziasztok!

Pár napja böngészgetem a fórumot, de nem találtam a kérdésemre választ. Nemrég kezdtem foglalkozni a wp-vel.

/Amennyiben még is volt már téma, akkor kérem ne azt írjátok, hogy már máshol kitárgyaltuk, hanem hogy hol, vagy mivel keressek rá./A problémám a következő:

Van 4 domainom, és ezeket egy tárhelyre költöztettem (külön alkönyvtárakba). Szeretnék mindegyik alá wordpress-t használni.
  • Lehet-e azt, hogy egy wp-t telepítek de több adatbázissal? Minden domainomnak lenne egy adatbázisa a wp alatt.

    Tehát nem a MU-t akarom használni, erre szerintem nem is jó.    Lehet, hogy csak a külön telepített wp-k oldják meg a problémát, de mielőtt 4* feltöltöm a wp cuccait egy tárhelyre, szeretném ezt biztosan tudni.    Segítségeteket előre is köszönöm!

A MU szerinted erre mért nem jó ? :wink:


'rozi' wrote on '2010-01-05:
Ne idézz feleslegesen!

Amit tudok róla, hogy a MU-t az egy wp blogmotoron belül több önálló blog létrehozására találták ki, tehát ha én egy "blogszolgáltató" portált akarok, ahol többen önálló blogot indítanak. Nekem viszont az kellene, hogy ezeket az önálló blogokat lehessen a külön domainokhoz kötni. Ennek a lehetőségét nem látom a MU-ban. ( első olvasatra, de lehet, hogy tévedek)

A 4 domain egy témával foglalkozik, vagy 4 különféle dologgal?Így, első olvasatra, a nagy keveredések és nyűgök miatt, 4 wp + 4 adatbázis-megoldást választanám.

MU-ban lehet saját domaint használni nem csak subdomaint.

természetesen jó, de pld ha nincs dedikált ip-d és mégsem akarsz mindig 4 különböző blogot adminisztrálni :smiley: