Egy téma választástól szétesett az oldalam!

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni,mert sajnos egy olyan problémával állok szemben amit tudás nélkül nem lehet megoldani.

Van egy weboldal amit nekem kellene kezelnem, de sajnos egy téma telepítése után szétesett az oldal.

Sajnos az oldalon régóta semmilyen frissítést nem végeztek el,én viszont nem tudom,hogy ezeket hogyan kellene elvégezni.

A tárhelyen nincs visszaállítási lehetőség, mivel csak 24 óránként végeztek mentést,és az előző napit természetesen már felülírták mire szóltam a problémáról.

Amióta szétesett az oldal ezt a hibaüzenetet írta ki:

Fatal error: Call to undefined function wp_get_theme() in /home/greenwor/public_html/site/wp-content/themes/nictitate-free/library/kopa.php on line 218

Én semmilyen tartalmat nem töröltem, csak kizárólag témákat változtattam, nagyjából 4-5 félét.

Az utolsónál nem sikerült a művelet.

Segítségeteket kérném,hogy mi lehet a probléma ,és ki tudna nekem segíteni ezt megoldani.

Köszönöm a segítségeteket előre is!

Attila

Üdv,

Jó lenne tudni, hogy mit tartalmaz a kopa.php 218. sora + a funkcio.

Ilyesmit keress:

function valami(){<br />
<br />
}

Szia,

köszi a választ.

Keresném,de hol keressem.

A weboldal kezelőfelületén, vagy a tárhely admin felületén?

Itt:

/home/greenwor/public_html/site/wp-content/themes/nictitate-free/library/kopa.php

A funkciót meg a functions.php szokta tartalmazni.

Jó lenne tudni, hogy mit tartalmaz a kopa.php 218. sora

Minek? A hibaüzenetben ott van minden: undefined wp_get_theme(). Mi az a wp_get_theme?
codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_get_theme
Innen ami itt érdekes: Since: 3.4.0

A kérdező leírja, hogy rég nem frissítettek semmit, hát valóban. Ott rontotta el, hogy előbb állt neki theme-ket próbálgatni, mint hogy frissített volna.

Frissítés leírása (angol) itt:
http://codex.wordpress.org/Updating_WordPress

De előbb FTP-n (vagy tárhelyadminban ha van fájlkezelő), le kéne törölni az egész wp-content/themes/nictitate-free könyvtárat, aztán megnézni az oldalt, ettől vissszaugrik a sablon az alapértelmezettre, aztán wp update, aztán lehet próbálgatni a sablonokat megint...
De előbb FTP-n (vagy tárhelyadminban ha van fájlkezelő), le kéne törölni az egész wp-content/themes/nictitate-free könyvtárat, aztán megnézni az oldalt, ettől visszaugrik a sablon az alapértelmezettre, aztán wp update, aztán lehet próbálgatni a sablonokat megint…

Kedves W für Wartburg,

szuper amit írtál,és lehet, hogy meg is oldaná a problémámat,de én ezt nem tudom megoldani.
Nekem sajnos ehhez nincs tudásom.
Jogosultságokat megkaptam a tárhelyszolgáltatótól, van FTP hozzáférés,és látok is rengeteg könyvtárat, de, hogy melyiket kellene törölni azt nem tudom.
Valamint,ha mégsem ez lenne a megoldás, akkor meg még nagyobb gondot okoznék.
Gondolom,hogy a javítások előtt kellene egy mentést végezni, aztán utána próbálkozni a helyreállítással.
Abban kérnék segítséget, hogy lenne- e valaki a távsegítségben ezeket meg tudná oldani.
Nagyon köszönöm a segítséged,segítségetek.

Attila
65610 wrote:
Itt:
/home/greenwor/public_html/site/wp-content/themes/nictitate-free/library/kopa.php
A funkciót meg a functions.php szokta tartalmazni.

Szia

ezeket találtam!

https://drive.google.com/file/d/0B6Tz6ZfgnyKQNUFIRklCSjE3NW8/edit?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B6Tz6ZfgnyKQejZHVm94Rl9iaUE/edit?usp=sharing

remélem meg lesz a megoldás. ;-)