Sziasztok!
Egy olyan plugint vagy kiegészítőt keresnék, ami azt csinálja, hogyha megnyitják az oldalam vele együtt új lapon megnyilna egy partner oldal is.
Köszi.
[off]AAA undorító reklámmódszer…[/off]
Nekem is ez a véleményem
Köszönöm a kimerítő választ.
Megnéztem újra a kérdést és én nem ezt kérdeztem milyen módszer. Sebaj megszoktam, hogy egyetlen egy segítsék kérésre se kaptam semmit. Ezt is mind minden egyes kérdésemben. Ebben is a php fusion szuport oldal fog segíteni mint az sms küldő php-ban.
Mégegyszer köszönöm
Hát akkor hajrá sok sikert a php fusionhöz. tudod ez itt nem fizetett support, így az ember a magán véleményét is hozzáfűzi. és igen lehet, hogy meg tudnám oldani, de nem is próbálkozok vele mert szerintem az ilyen megoldások teszik ki az internet legaljának 50%át…
Én evvel a megoldással nem hirdetni szeretnék, hogy elmondjam, Hanem egy olyan oldalamat szeretném megismertetni az emberekkel amit kevésbé látogatnak. Miért baj az ha egyik oldalam erejét ki szeretném használni?
De tényleg, függetlenül attól, hogy a helyzet ordenáré, mi is a megoldás!?
Baromi egyszerűen egy új alpattanó, vagy felpattanó oldalt kell létrehoznod, aminek alapjában véve semmi köze a wordpresshez, de zárószóként a megoldás: google - auto popunder window vagy auto popup window
Millió és egy megoldást fogsz találni, és a leírásoknak megfelelően kell majd szerkesztened a sablonod index.php-ját.
Sok sikert.