Egy motor, két blog - hogyan?

Sziasztok,

Még iszonyúan új vagyok ebben az egész WordPress dologban, és lenne egy kérdésem - igyekeztem először átnézni a fórumot, hogy volt-e már szó ilyesmiről, előre is elnézést, ha már volt a téma, ez esetben nem csak segítséget, de szemészt is keresek… :lol:

No, szóval. Van egy ilyen oldalam, hogyaszongya bzmusic.hu. Ez egyrészt információs oldal, másrészt egy zenei témájú blog. Viszont ugyanezen az oldalon, egy másik “fül” alatt szeretnék indítani egy másik blogot is, olyat, aminek a postjai nem jelennek meg a főoldalon, tehát a zeneblogban.

Alapvetően úgy kezdtem okoskodni, hogy simán az eredeti blogba írom mindkét típusú bejegyzéseket, aztán tag vagy kategória alapján szűröm a másik blogba való bejegyzéseket az új fül alá, ez eddig stimmel. De ettől még a főoldalon mindkét kategória postjai látszanak…

Tudom, hogy irtózatosan láma a kérdés, de én csak egy webileg már jócskán visszamaradott zenész volnék…

Szerintem használd a ACE bővítményt, amivel a főoldalról kizárod az adott kategóriá(ka)t.

Szerintem is felesleges erre egy külön blog install :slight_smile:

Hű, köszönöm, meglesem!

már te is leírtad, hogy csak kategóriákat vagy tageket akarsz kizárni. Ennek mi köze a címhez?!?!?!