Egy mappa tartalmának kilistáztatása bejegyzésben

Sziasztok!Van egy mappám feltöltve ftp-re. Vannak almappái és azon belül nagyon sok fájl ami letölthető lenne. Mivel egy jól működő letöltés plugint sem találtam, olyan bővítményt keresek amivel ezt a mappát és annak tartalmát kilistáztathatnám egy bejegyzésben vagy page-ben és akkor így már a látogatók is letölthetnék.

Tudtok ilyet?

A wp download-monitor bővítménynek van letöltési oldal beállítási lehetősége is.Bár, gondolom, a meglévő alkönyvtár tartalmát nem szeretnéd felvinni egy bővítménybe, hanem onnan automatikusan kiolvastatni, és azt letölthetővé tenni, amit ott talál az olvasó?Akkor sincs aggodalom: ugyanezzel a bővítménnyel komplett alkönyvtárat (alkönyvtárakat) olvastathasz be a letöltéshez.

Na pontosan ezzel a bővítménnyel szívok már több hete és egyszerűen nem akar működni! Rámegyek a fájl letöltésére és fehér lapot kapok. Gondolom a htaccess file-ban nincs valami jól megcsinálva de nem bírok rájönni, hogy miért. Még a fejlesztőnek is írtam, hogy fizetek csak segítsen, és még csak válaszra sem méltatott.

Kedves Győző!

A hozzászólásod alapján újra feltettem a wordpress download monitort és úgy tűnik előrébb léptem a problémában,de még mindig nem jó.Az élő wordpress oldalam a http://takethatfansite.com -on van nincs almappában a WP. (Ez most fontos)A wordpress download monitor feltelepítése miatt viszont csináltam egy teszt WP oldalt (takethatfansite.com/downloadmonitor mappa alá telepítettem fel a wp oldalt) és oda telepítettem fel a download monitor bővítményt.A bővítmény beállításában a custom url-nél semmit nem állítottam hagytam úgy ahogy automatán volt.Ez alapján a .htaccess fájlom így néz ki:Code:

# BEGIN WordPressRewriteEngine On

RewriteBase /downloadmonitor/

RewriteRule ^index.php$ - [L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule . /downloadmonitor/index.php [L]

# END WordPressTehát, ez most íg gyönyörűen működik. Szeretném a bővítményt felrakni az élő oldalamra és szeretnélek megkérni, hogy segíts nekem, írd meg kérlek, hogy az ottani htaccess fájlomnak hogyan kéne kinézni, mivel ugye az élő WP oldalam nincs alkönyvtárba rakva, hanem kint van a gyökérben.

Voltak próbálkozásaim de sajnos nem ment.

Előre is köszönöm neked!

Elnézést, hogy ide írtam, de nem akartam emiatt új topikot nyitni, és ha már szó esett a bővítményről, gondoltam jó helye lesz itt.

Code:

# BEGIN WordPressRewriteEngine on

RewriteBase /

RewriteRule ^letoltes([^/]+)$ http://www.oldaldomain.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=$1 [L]

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^index.php$ - [L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

RewriteRule . /index.php [L]# END WordPressAmennyiben a .htacces fájl írható, megcsinálja magának, ha nem írható, akkor a beállításoknál megadja, hogy mit másolj a .htacces fájlba.

Előtte, ha voltak kísérleteid, nem baj, ha a DLM adattáblákat eldobod az adatbázisból.

Szia!Töröltem megítélésem szerint minden régi táblát. De akármit csinálok fájl importálás után mikor rámegyek a letöltésre fehér üres lapot kapok :angry:

A fehér üres lap az esetek nagy részében valamiféle sérült fájlt jelez, vagy hiányzó fájlt, BOM-os szerkesztést , bővítmény ütközést, .htacces fájl gondot.Próbáld meg azt, hogy kapcsolj ki minden bővítményt az Akismet kivételével, tedd alapsablonra, majd töröld a .htacces fájlt és a wp download-monitor bővítményt is. Az adattáblábol töröld a DLM táblákat.

Kattints a wp újratelepítésre, majd a beállítások részen állítsd be az összes lehetőséget, de a közvetlen link struktúránál használd az alapbeállítást.Az admin felületről telepítsd a wp download monitor bővítményt, majd állítsd be ízlésednek megfelelően. Nézd meg, hogy a beállítások során beírta-e magát a .htacces fájlba. Próbáld ki a bővítmény működését, majd, ha megy, akkor változtasd meg a közvetlen link struktúrádat, ahogyan szeretnéd használni, majd megint próba.

Kapcsold vissza a sablonodat, majd letöltés-működés próba, majd kezd el visszakapcsolgatni egyesével a használt bővítményeidet, mindegyik közben egy-egy letöltés működési ellenőrzés.Tudom, strapás, meg unalmas, de remélhetőleg eredménnyel jársz!

oké megpróbálom amit írsz, lehet hülye kérdés, de azzal, hogy WPt újratelepítem nem fognak elveszni a híreim, kategóriáim stb???

Közben elkezdtem csinálni, úgy ahogy mondtad.htaccess fájlba nem írta be magát :frowning:és ez az error üzenet jön ki mikor le akarok tölteni valamit:

Code:

Fatal error: Cannot redeclare wp_dlm_get_total_downloads() (previously declared in /home/verser233/takethatfansite.com/wp-content/plugins/download-monitor/shortcodes.php:27) in /home/verser233/takethatfansite.com/wp-content/plugins/download-monitor/shortcodes.php on line 29

REngeteg óra próbálkozás után ismételten oda jutottam csak, hogy fájl letöltésre kattintva fehér képernyőt kapok. Akkor is ha minden más ki van kapcsolva. :frowning: