Egy kiválasztott oldal átirányítása belépés után

A honlapom egyetlen (nem nyitó) oldalát szeretném kicserélni vagy átirányítani egy másik oldalra csak azok számára, akik (feliratkozóként) bejelentkeznek. Ehhez egy olyan redirect megoldásra lenne szükségem, amellyel meghatározott oldalt egy másik meghatározott oldalra tudok irányítani úgy, hogy az átirányítás feltétele a látogató login / logout státusza. Mindaddig, amíg be van jelentkezve tehát, az eredeti “A” oldal helyett neki egy “B” oldal jön be.Végig böngésztem már a pluginokat, de ilyet nem találtam.Tudna ebben valaki segíteni?

Nagyon köszönöm!

Más megfogalmazásban - így talán pontosabb, illetve még jobb is lenne:Van egy oldalam (A), aminek a címe, kivonata egy tovább gombbal kint van a nyitólapon.Ha belépés nélkül kattintok rá, bejön az oldal tartalma (A) - de ha belépés után kattintanék arra az oldalra, bárhonnan is, akkor egy másik oldal jön be helyette (B). Tehát az oldal átirányításának feltétele a logged in státusz.

Szia!Ezt így tudod, ha post (bejegyzés) -ről van szó, annak rövid kivonata jelenik meg a főoldalon:

function nem_belepett_redirect()<br />
{<br />
if(is_single('7') && !is_user_logged_in()){<br />
wp_redirect('http://ahovairanyitod.hu');<br />
exit();<br />
}<br />
}<br />
add_action( 'template_redirect', 'nem_belepett_redirect');
```<br />
 <br />
<br />
Ezt a sablonod functions.php-ja kell tenni. A példában megnézzük hogy a post id je 7 es -e és ha nincs belépve akkor a wp_redirect el átirányítjuk egy másik oldalra. (nálad nem 7 lesz, hanem ami az aktuális post id-d.)Ha be van lépve, akkor az if törzse nem fut le, úgy minden marad, ahogy volt, nincs redirect.<br />
<br />
Ha nem post rövid kivonata, hanem oldal (page) vana főoldalon, akkor nem is_single függvény kell, hanem is_page.<br />
<br />
Átirányítás nélkül is meg lehetne, hogy egy oldalra írsz 2 tartalmat, és shortcode-all lehetne jelölni őket, mikor melyik jelenjen meg, azaz a belépette vagy nem, és annak függvényében.  Az is egy megoldás...mindegy.<br />
<br />
 <br />
<br />
András<br />
<br />
 <br />
<br />
 <br />
<br />

Nagyon köszönöm, működik!Több helyen találkoztam ezzel a kóddal, amikor kerestem a Google-ban, maga a parancs ez volt, de a mit hova irányítás nem pontosan, és azokkal nem működött. Ez azonban tökéletes!Még egyszer, köszönöm szépen a segítséget!