Szervusz Szeor !
Örülök, hogy újra látlak; egyszer egy tanácskérésemkor Te segítettél valamit, amira utólag jöttem rá (és akkor írtam is), hogy Te voltál.
Nem vagyok szerkesztő, nem vagyok moderátor, tehát, nekem is csak annyi adatom van, mint bármelyikünknek, csak azon a reggelen, amikor megindult az agyam, senkinek nem volt igénye akkora mennyiségű büfiporra (kezdőknek: szódabikarbónára), mint nekem, és senki nem érzett késztetést, hogy elmondja; mennyire jól érzi magát ezeken az oldalakon.
Szeor ! Nem bántani, ne adj Úristen megbántani akartam én itt senkit, csak eljátszadoztam a számokkal, adatokkal - ha már nem tudtam aludni normálisan…
Amikor első kérdéseimet feltettem a Fórumra, akkor - azt gondolom ma - nem is biztos, hogy tudtam, hogy mit kérdezek, méginkább nem biztos, hogy tudtam, hogy mit válaszoltak; egyet biztosan nagyon tudok: kezdőként nagyon jól esett, hogy van valaki, aki azt a bizonyos deszkát elém tolja az örvénylő(nek tűnő) víz felett.
És ez fontosabb volt annál, hogy tényleg az jött-e ki az oldalból, amit én akartam - a probléma megoldódott, és előbbre jutottam.
Az valami írtózatosan nagy pofátlanság, hogy olyanoknak merészelek tanácsot adni, akik előtt jó, ha egy-két “leckével” járok, de úgy gondolom, hogy az alapkérdésekre (amin már átestél, amit megtapasztaltál, amire kitanítottak, amit te már tudsz) a friss élményeim alapján jó, ha tanácsot adok, hogy az “utánam-jövők” kikerüljék azt, amibe beleléptem, és ne terheljék fajsúlyos kérdésekkel az olyan közismert, nagy tudású és nagy tekintélyű “gurukat”, mint Moshu (ki ne ismerné dörzspapír tollát, óriási szívét), ToRokZoli, Mano, Patai Laci, hogy csak egy-kettőt említsek…
Mindenki a maga szintjén segít, és adja tovább azt, aki előrelépett már…
Asszem…
És egyszer, valaki megmondhatná, hogy miért nem tudok röviden, három szóban elmondani valamit, mint ToRokZoLi, Mano… ?
na. nemcsak fgy-nek okoztam szívcsordulást, hanem szeort is megnevettettem.
jessz.
és köszi köszi, jóleszez, nem bántam meg ( még )… még szabad wp-znem, úgyhogy nagy baj nincs!
haha, nem vagyok guru. mint mondtam a php-hez fingom sincs, és a wp előttig mindent táblázatokból raktam össze, ezért is tartott fél évig a wp-vel való ismerkedés és a div-ek bűvölete. csak józan paraszti ésszel próbálom megközelíteni a dolgokat.
így ami kell azt át tudom írni!
a téridő hajlásban keresendő az ok, hogy ennyit írsz. a görbület pont pécs felett csúcsosodik ki olyannyira, hogy az idő megnyúlik, így a leütéseid számától függően konvergens irányban eltolódik a másodpercek százalákos hosszúsága. ennek köszönhetően elmerülsz a koppanások dallamának gyönyörűségében, átéled annak minden membránrezgését. ez természetes dolog.
de most olyat mondok, hogy: a szövegbeviteli mező 8 soros.
mostantól, abban a pillanatban állj meg, hogy e mező jobboldalán megjelenik a görgetősáv. akkor nem fogsz kisregényeket rittyenteni!
visszatérve a maffiózókhoz, szeor is pedzi azt, ami piszkálódást vártam én is az első kommentből. de persze továbbra sem akarok semmi rosszat ám. ÃÃÃDehogy, ilyen maffiózók záróepizód után…
Miért volt a word-press.hu oldala sokáig tetszhalott, hahó ?
Hősköltemény 124 versszakban … írta: Troppauer fgy_wp
Speciel az új felrakott lépegető a főlapon meghalt, így nem tudom megmondani hány hónapos szünet volt…
Nos, volt egy kis egészségügyi problémám, hónapokig net közelbe se nagyon jutottam, szóval gondolom ezért volt a leállás :) De nem tervezek ismét ilyen időszakot!
Helyes helyes, kezdetnek javítsd ki az új léptetőt a főoldalon, mert hibát dob:
Warning: require_once(TEMPLATEPATH/app/classes/k2.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /web/pataiwordpress/word-press.hu/wp-content/themes/wordpress/functions.php on line 33
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ‘TEMPLATEPATH/app/classes/k2.php’ (include_path=’.:/usr/local/php5/lib/php’) in /web/pataiwordpress/word-press.hu/wp-content/themes/wordpress/functions.php on line 33
egyébként nekem hiba nélkül sem tetszik!
Igenis!
Akkor éppen a legjobb ütemben szalajsztottam el az agyam…
Örülök, hogy újra egészséges vagy, és ezt a jó szokásodat tartsd meg 100 évig, aztán dobj egy mailt, hogy a továbbiakat egyeztessük !
Frankó, működik! Köszi.
De sajna továbbra is irritál, pláne hogy hoverben ottragad, mint valami spamreklám. brrrr
De mi irritál? nem tudom, hogy miről beszélsz!
Az, hogy az oldallépés vissza fent felragad a lap tetejére.
Sosem szerettem a tapadós hovereket…
Passz, ez a K2 alap beállítása, nem nyúltam hozzá. Nekem tetszik
Huh… tényleg sok ráérő időtök van
nemis. áthelyeztek, új (ra a régi) munkakör (ömben) vagyok, így megint kevesebbidőm van wp-zni!
Mikor lesz új statisztika?
76 nap 19 óra 20 perc
Egyébként pedig minden nap, csak kicsit másképpen, mint akkor - változatlan lelkesedéssel, csak kevesebb számmal.
Bár lehet, ha jól meggondolom, közvetlenül a sablonfordítás technikája lépésről-lépésre cikked után összeszedem magamat…
LOL már minden nap egy kis vérszívás